Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy vettétek rá a barátnőtöket az anális szexre?
Sehogy, nincs bennen homo hajlam hogy farttúrjak...
Az a lyuk meg nem arra való..
Én már úgy ismerkedek a lányokkal elejétől fogva, hogy megmondom ez a szitu, és én jobban csípem az anált, mint a rendeset.
Így is van elég partnerem, barátnőm is volt elég... :D
Kedves #3-as...
A meglepetés anál mint olyan nem szex, hanem kínzás.
Gondolom, sosem voltál nővel.
Kedves kérdező...
Ha a partnered nem akarja ezt a fajta szexet, ne próbáld meg sehogy sem rávenni.
A szex lényege a kölcsönös örömszerzés. Abban semmi öröm nincs, ha valami rohadtul fáj...
És nem igaz az az elmélet, hogy ha szeret, megteszi neked. Ha Te szereted, akkor nem erőlteted rá a számára kellemetlen dolgokat.
Hááát, én nem így futok neki soha, hogy előre két falat hambuci között megbeszéljük, persze hogy azt mondja a lány, hogy ááá, nem szeretné, VISZONT :
69-ezés közben, szó nélkül néha néha feljebb csúsztatom a nyelvem a puncitóla popsilyukig és leheletfinoman körbekörbenyalogatom, nagyon sokáig :-)
Aztán hanyattfektetve ugyanezt folytatom, és ilyenkor már fél, max. egy centire be-becsúsztatom az egyik ujjam, de ezt is őőrült finoman (észreveszi a lány, de nem szól érte, mert érzi a finom-gyengédséget és közben atom mód élvezi is, ha kellően érzéki akkor behunyt szemmel. És így el is élveztetem.
Aztán mikor észhez tér :-) úgyis magától mondja, hogy hú de isteni volt. Aztán folyt köv. Lehet félóra múlva ő fog a popsival beleülni magától.
ÉÉÉÉS, semmi megbeszélés (programfüzet-forgatókönyvmegbeszélés nem volt).
Vagyis azt akartam mondani, hogy fínom érzéki rávezetéssel mindíg célt lehet érni, főleg ha még őrülten szeretjük egymást, akkor még édesebb ez a fajta kisérletezősdi egymással-egymáson. (mondjuk én tudom mi a vége)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!