Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha már nagyon rég nem voltatok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha már nagyon rég nem voltatok senkivel (több év) és egy szép, igényes de nem túl csinos lány kb felajánlkozik nektek akkor belemennétek?

Figyelt kérdés
2017. nov. 12. 23:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én még fizetnék is érte!
2017. nov. 13. 09:06
 12/15 anonim ***** válasza:

Jol írta az elottem szolo. Most szép vagy nem? Egyik szavaddal utod a másikat. Dontsd el te magad, hogy bejon vagy nem? Kívánod? Ha igen, akkor meg simán menj bele a dologba.

De a szavaid alapján bejon a csaj, csak nem az a 10es fajta. Nem csak a tizes no létezik. Más is létezik, akikben akár tobb érték lakozhat, mint a tizesekben.

2017. nov. 13. 09:28
 13/15 anonim ***** válasza:
Igen.
2017. nov. 14. 13:58
 14/15 anonim válasza:

"Nem túl csinos" "szép" most akkor melyik?

na mindegy, nekem az jön le,hogy válogatós vagy,de ehhez képest régóta nem voltál senkivel,te se lehetsz "hűha" pasi,ha ez a lány látná mit gondolsz róla,lehányna,nyilván...legalábbis én nem vonzódnék hozzád, pinut meg főleg nem adnék . :)

Ja és nem azért,mert van véleményed,neeeem...hanem azért,mert van véleményed,de nem akarod,hogy ciki legyen a haverok előtt(már ha vannak)hogy voltál egy nem túl szép csajjal...különben miért a gyakorin írnál ki ilyen kérdést?Ha a kutya se tudná meg belemennél. Egy kis logika az egész,vagy csúnya vagy,vagy rossz ember és ezért nincs senkid,akivel szexelsz,szóval legyél inkább hálás ,hogy ez a csaj akar.

2019. jún. 17. 09:42
 15/15 anonim válasza:

Most vettem észre,hogy 2017-es a kérdés,na nem baj,akkor is. :D

Remélem még olvasod!

2019. jún. 17. 09:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!