Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek ha a párotok nem szeretne orálisan kényeztetni titeket?
Sajnos a párom nem szeret orálisan kényeztetni egy nőt sem. Jó pár nővel volt már, és kb 2-3 lányt kényeztetett csak orálisan. Többször szóba hoztam, hogy bár jó vele a szex, én igényelném ezt is, de mindig csak kimagyarázta, majd egyszer megmondta, hogy undorodik tőle. Ha szeret valakit akkor annak alkalmakkor megteszi, de nem gyakran. Nem tudom ezt hova tenni. Én minden alkalommal kényeztetem így, ha szexelünk, ha nem. Igen, erre lehet mondani, hogy akkor én minek csinálom neki? Többször mondtam, hogy akkor én sem fogom neki, nem is várja el, viszont én örömmel teszem, mert neki ez jó. De nagyon bánt, hogy benne ez miért nincsen? Ő mért nem akarja azt, ami nekem jó? Azt sem értem, hogy hogyan undorodhat egy olyan dologtól ami a szerelméhez tartozik. Természetesen ezeket a kérdéseket neki is feltettem, de nem kaptam rájuk igazán választ. Rengeteg kérdés kavarog bennem, köztük az is, hogy mi van ha nem is szeret (mert szerintem ilyet megteszünk annak akit szeretünk), de lehet túlzásba viszem és el kéne fogadnom, hogy ő ilyen.
Erőltetni nem szeretném, nehogy a végén azt érjem csak el vele, hogy az egész szextől elmegy a kedve.
Nálam alap dolog az orális szex oda-vissza. Szexkapcsolataim is voltak, abban is alap volt. Nálam ez alapvető része a szexnek. Ugyanúgy, mint a behatolás, vagy kézzel való izgatás.
Ha egy kapcsolat elején kiderül, hogy az adott pasi undorodik az orális szextől, szíve joga így érezni, de akkor nem vele vagyok. Hiába jók más dolgok, de számtalan olyan pasi van, aki szintén minden másban is jó és az orális szexet is szeretni adni-kapni egyaránt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!