Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen női mentalitás a vonzóbb?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen női mentalitás a vonzóbb?

Figyelt kérdés
Elsősorban 40-es férfiak véleményére vagyok kiváncsi. Milyen nő izgatóbb szexuálisan, aki kéreti magát, nevetgél, kacérkodik vagy aki vállalja, h imádja a jó szexet és szereti ha jól megdug.ják? Külső adottságát illetően mindkét nő csinos, vonzó, intelligens.
2017. nov. 11. 15:25
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
A visszafogott, introvertált, intellektuális nő, aki az ágyban egy igazi szajha lesz, de csak az én szajhám. :)
2017. nov. 11. 15:26
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
elsőnek igaza van. 27 vagyok és én is ilyne nőre vágyom. értelmes érzelmes szerető, aki az ágyban mocskos. Nem véletlenül biznisz a mocskosság. Mindkettő kell egy férfinak ( és szerintem egy nőnek is)
2017. nov. 11. 15:30
 3/19 A kérdező kommentje:
Párcserés szexre készülünk, ezért kérdem
2017. nov. 11. 15:31
 4/19 anonim ***** válasza:
49%
Nekem már ott halott egy kapcsolat ahol cserélik egymást. Mintha valami ruga darab lenne a másik amit fel próbál ez is meg az is. Gusztustalan
2017. nov. 11. 16:04
 5/19 A kérdező kommentje:
Engem meg eszméletlenül izgat, ha látom a párom ahogy egy másik nőt megdug, miközben a szám egy idegen férfi far.kával van tele. De nem cagyunk egyformák :)
2017. nov. 11. 16:14
 6/19 anonim ***** válasza:

Nagyon szerethetik egymást. :D

2017. nov. 11. 16:29
 7/19 A kérdező kommentje:
Pont azért tudjuk ezt megtenni, mert nagyon szeretjük egymást és a szexet. De megértem, h vki számára ez érthetetlen :)
2017. nov. 11. 16:32
 8/19 anonim ***** válasza:

Inkább a szexet szeretitek. :D

Ami nem baj. Én is szeretem.

Csak amikor igazán szeret valakit, ismétlem, igazán szeret valakit az ember akkor nem tud mással dugni. Pláne nem előtte. Pláne nem mással látni.

Lehet tagadni de ez az igazság.

Nem mindenki életébe jön el a szerelem. :)

2017. nov. 11. 16:49
 9/19 A kérdező kommentje:
Ez nyilván értékrend kérdése, ki mit szeret, kinek mi fér bel, ki mit tesz meg egymásért. De ez nagyon kényes és érzékeny téma. Mindketten nagyon jó érzéssel gondolunk vissza arra a pillanatra mikor egy idegen férfi a falnak döntött, már csak egy combfix volt rajtam, hátulról dugott én a vállam fölött néztem a párom szemébe, aki az ágyon feküdt és azt mondtam neki: - Nagyon szeretlek! Mire ő: - Tudom!
2017. nov. 11. 16:56
 10/19 A kérdező kommentje:
#8-as, te nő vagy férfi vagy? Ha megkérdezhetem..
2017. nov. 11. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!