Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Mit tartotok jónak a szopásban? Miért szeretitek?
Hogy utána megkapják a szolibérletet meg a bundát, amit kinéztek.
A nők semmi másért nem vesznek részt a szexben, csak hogy el legyenek tartva. Ha nem szorulnának rá, szex nélkül simán meglennének...
Első
Ez k***a nagy hülyeség,vagy legalábbis nem mindenkire igaz.
#1-es vagyok.
Ha nem is mind, de a 99% az ilyen.
Amíg a saját kis 17 éves autómmal jártam, rám se néztek. Amióta megkaptam a céges autót, sokkal nagyobb arányban kapok pozitív visszajelzést. (Plsuz céges ifos + céges laptop.)
Ami azt illeti, 8 millás céges autó, s ezt nyilván tudják is. Erre már csillan is a szemük.
Az más kérdés, hogy én magamnak tuti nem vettem volna meg, mert nálam keressek bármennyit, az autóra kiadható lélektani határ, amennyit hajlandó vagyok fizetni valami használt autóért, az 2 milla körül van. Attól többet nem vagyok hajlandó adni egy eszközre, ami annyira jó csak, hogy A-ből B-be elvigyen. Alapjába véve az autó is csak egy funkcionális tárgy, mint a WC papír.
Egyik legjobb haverom projektvezető egy programozói fejlesztési cégnél, nettója 1 milla körül van.
Van egy kis 50 000 Ft-os telefonja és BKK-val vagy egy régi 20 éves biciklivel jár munkába.
Neki még annyira sincs igénye az autóra, mint nekem, hogy legyen sajátja. (Mondjuk én is csak munka miatt vettem meg a sajátot anno.) Majd azt mondta, hogy ha lesz család, akkor vesz valami használt kombit vagy egyterűt max 1,5 misiért, annál többet költeni autóra idiotizmus.
Szerinted a csajokkal hogy áll? Felé se néznek...
Akkor hol is a hiba a logikámban?
Én nem szeretem csinálni, de nem a látvány miatt, hanem mert könnyen öklendezem, ami elég kellemetlen. Amúgy nem tartom szépnek vagy izgatónak se a farkat, se a puncit. Egyiket se szoktam nézegetni. A szőr mondjuk pont nem zavar.
36N
Magától a szopástól és a faroktól nem undorodom, de nem is szeretem csinálni. Azért csinálom mert felizgat hogy a párom milyen hangokat ad ki közben :)
Viszont az ondó tényleg undorító, és a farok amikor összemegy, az is undorító. Csak állva "szép".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!