Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen érzés, ha egy nőnek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen érzés, ha egy nőnek két barátja van, vagy a férje mellett szeretője?

Figyelt kérdés
Lehet ezt tartósan csinálni? Jobb érzés, mint csak egy pasival lenni folyamatosan?

2017. nov. 9. 18:14
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
63%

NEM BAJ HA VALAKINEK TÖBB SZEXUÁLIS PARTNERE VAN. A gond akkor van,ha a másik otthon ül,szerelmesen vár rád,hogy hazérj,mire te máshoz jársz keffenteni.

Mégis miért ne ítélkezhetnék pl.én aki még sosem csaltam meg senkit.

Nem szabad túlgondolni?

Van nektek lelketek b+?

Mik vagytok ti?Érzelem nélküli masinériák,robotok?

Vagy talán pszichopaták vagytok?Antiszociális személyiségzavarosok?Azok nem képesek együtt érezni,szeretni,megbánni.

Vagy ezt élvezitek?Ez izgat titeket?Szadisták vagytok?

Vagy ennyire nincs önbizalmatok?

Kíváncsi vagyok hányan fogtok még későbbi életetek során sírni,mert valaki ugyanezt fogja megtenni veletek,vagy egy szerettetekkel.

Higgyétek el,mindig mindenki visszakapja.

Én volt hogy valakit csúnyán elhordtam mindennek,majd bementem a szobámba és véletlenül úgy sikerült belerúgnom az ágyamba,hogy felszakadt a körmöm.

Szóval a karma létezik,nem kell benne hinni.

Én nem vagyok erkölcsileg jobb senkinél.Azonban ilyen szempontból jobb vagyok mint ti.

De mindenkit megnyugtatok elég genya tudok lenni,csak nem szeretem a lelketlen embereket.

Kíváncsi vagyok hányatok képes átérezni azt a fájdalmat,amit a másiknak okoztok a megcsalással.

UI:nem,még sosem csaltak meg.

Ennek jó pár oka lehet.Lehet,mert rengeteg kinkem van,amit a férfiak imádnak.

Nem vagyok csúnya.Hétköznapokban szende vagyok,szűzies,viszont az ágyban nincs a világon nálam nagyobb büdös...k..va.

Hidd el, akárki van velem,azt nem tudnátok vinni.Kevesek lennétek hozzá.

2017. dec. 29. 17:53
 12/25 A kérdező kommentje:
Utolsó: azért van önbizalom rendesen... gondolom, se férjed, se gyerek, ès soha nem volt még 10 éves kapcsolatod...
2017. dec. 29. 18:41
 13/25 anonim ***** válasza:
61%

Így van.Nincs gyerek se férj.És 10 éves párkapcsolat sem.

Viszont feltudok mutatni egy,azaz 1 gerincet,van lelkem.

Utálom az árulókat.

A hűség a legfontosabb számomra minden területén az életnek.

Amúgy arra kérlek válaszolj már.

Mi köze a fent említett három dolognak a megcsaláshoz?

Ha gyerek lesz,mi változik?

Ha ÖRÖK HŰSÉGET fogadsz valakinek,akkor mi változik?

A 10 év min változtat?

A 10 az egy szám,semmi jelentősége nincs.

Elmondom én szerintem hogy működik a szeretet.

Ha szeretsz valakit,akkor maga a gondolat,hogy a másik embernek,akit szeretsz(vagy a megcsalók esetében egy nagy HA és sok-sok kérdőjel utána) fájdalmat okozz olyan érzéseket kelt benned,hogy majd belepusztulsz.

Engem igazából egy valami zavar az ilyen kapcsolatokban.

Hogy önző a megcsaló fél.Értékes időt vesz el a párjától.

Hadd magyarázzam el.

Amikor a "szeretted" háta mögött suttyomban,alattomos módon viszonyt kezdesz,megcsalod,akkor ugye az úgy történik,hogy megdugod a lotyódat,aztán hazamész az asszonyhoz a készbe,ruha kimosva,meleg az étel az asztalon,talán meg is csókol,talán le is fekszik veled,mert szeret.Talán éppen arra gondolt aznap,hogy valamivel meg akar lepni téged,mert szeret.

Nem tudja,hogy amíg ő a szívében kedves gondolatokat érzett a szerelme iránt,addig ő megdugott egy másik nőt.Mondjuk viszonyt folytatsz avval a másik nővel.

Lelkiismeretfurdalás nélkül.

2-3 hónapig,vagy akár évekig.A viszony megkezdése pillanatától számítva ahány napig tart a viszony,annyi értékes napot vettél el egy olyan ember életéből,akit elvileg szeretsz,vagy szerettél.

A gyerek nevű fas.sággal meg a megromlott házassággal senki ne jöjjön.

Én őket fogom most képviselni.Én mint egykori gyermek kijelentem,hogy egy gyereknek jobb különélni az egyik szülőjétől,mint egy szar házasságban élnie,miközben idegbeteg lesz,és teljesen tönkreteszik a szülei.

Ha egy kapcsolatban nem jó a szex,ami szintén egy elég gyakori indok megcsalásra egyeseknél,inkább ketteseknek hívom őket,akkor létezik valami amit mindannyian alkalmazhatunk.

Kommunikáció.

Érdekes nem?Ennyire egyszerű.

Ez az egyik dolog ami kiemel minket az állatvilágból,a fejlett kommunikációs képességünk és az összetett gondolkodás.

Nem vagyunk mi állatok,meg ösztönlények.

Ha azok lennénk,akkor még mindig a fán lógnánk,mesztelenül járkálnánk az utcán és kakival dobálnánk egymást meg kurkásznánk.

A házasságot fel lehet dobni gondolom valahogy.

Ha 10 évig csak élsz valaki mellett,de nem vagy hajlandó egy kib.aszott gyufaszálat sem félretenni érte,akkor nyilván megromolhat.

Ha meg csak az újra vágsz,akkor nyugodtan,de eleinte győződj meg arról,hogy a feleségednek is szólsz,hogy mostantól nyitott kapcsolatban kívánsz élni.

Hadd legyen meg a lehetősége az asszonyodnak lelépni a fas.zba tőled,ha erre ő nem vevő.

Jó?Értem?

Nincs önzőzés...El kell mondani az igazat.

Mert ki tudja,lehet hogy az asszonyod is vágyna egy újabbra,egy frisebbre?

Vagy az már nem működne?

A nyitott kapcsolat mért rossz sokaknak?

Tök korrekt dolog,nincs megcsalás,nincs szívfájdalom,nincs hátba támadás,mind a ketten kef.élhetnek azzal,akivel csak akarnak.

Ez nektek mért nem jó?HE?

Vagy csak nektek van jogotok félrek.úrni?

A másik nevelje a kölkötöket,mossa a ruháitokat,álljon ki mellettetek a sz.arban?A másiknak semmi ne járjon?

Fura egy gondolkodás.

2017. dec. 29. 20:26
 14/25 A kérdező kommentje:

Hány éves vagy, aranyom? Gyanítom, hogy 20 éven aluli... a naív gyerekkor, ugye.

Kívánom neked, hogy őrizd meg az álmaidat.

Tudod a felnöttek világa kicsit bonyolultabb, mint ahogyan azt gyermekként elképzeled.

2017. dec. 29. 20:49
 15/25 anonim ***** válasza:
51%

26 vagyok.....Mi bonyolult?Hűségesnek lenni?Ne nézz le azért,mert ilyen vagyok.

Gyönyörű összetett és hosszú,értelmes szöveget írtam,te meg felnőttkém,odahánysz nekem egy kósza mondatot?

Mért nem válaszolsz nekem tisztességesen?

Sosem lehet az élet olyan bonyolult,hogy kést döfjek a szerelmem szívébe.

Legyél oly szíves és a kérdőjeleknél feltett kérdéseimre válaszolj.

2017. dec. 29. 21:01
 16/25 A kérdező kommentje:
Kicsim. Indulatos, “kib.szott”, “b+” stb-től hemzsegő monológodat nem találtam “gyönyörűnek”. Azt látom, hogy tele vagy indulattal, keserűséggel, talán dobtak karácsony előtt, vagy magányos vagy – ez a te harcod édesem. Kérdőjellel lezárt mondataid inkább indulatos vádaskodások (“pszichopaták vagytok?” stb.). Nem érzem, hogy olyan kérdéseket tettél volna fel, amelyekre nekem válaszolnom kellett volna. Szerintem lazíts egyet, jön az újév, majd összejön neked is egy párkapcsolat, abban gyakorolhatod a hűséget.
2017. dec. 29. 21:08
 17/25 anonim válasza:
42%
Én egy másik válaszoló vagyok és szerintem a kérdező pszichopata.
2018. jan. 7. 22:39
 18/25 anonim ***** válasza:
47%

Milyen érzés, ha egy nőnek két barátja van, vagy a férje mellett szeretője? - ez volt a kérdés.

Ez a hűséges rohamosztag tehát itt rossz helyen kopogtat.

Marha jó érzés, ha egy nőnek legalább két szeretője van.

Minden szinten inspirál, felold, kielégít és boldoggá tesz.

Igen, lehet tartósan csinálni.

Sokkal jobb érzés mint egy sörhasú impi pasi mellett betokozódni:)

(privire nem válaszolok)

2018. jan. 7. 22:50
 19/25 A kérdező kommentje:

Köszi Utolsó!

Valóban az volt a kérdés, hogy milyen érzés két pasit tartani párhuzamosan. Nem az, hogy kinek milyen személyes frusztrációja van mások életét illetően.

2018. jan. 8. 11:09
 20/25 anonim ***** válasza:
0%

Van egy egyszerű kérdésem.

Miért baj az,ha valaki hűséges,úgy érzem magam mint valami pária.Mintha egy párhuzamos univerzumban élnék,ahol a rossz az jó és a jó meg rossz.

Az tényleg érdekelne de még nem kaptam választ,hogy ti éreztek szeretet bármilyen élőlény iránt?

Éreztek megbánást,ha olyat tesztek,ami nem jó?

Szoktatok más embertársatokkal együttérezni?

Nem bántásból,csak kérdezem.

2018. jan. 8. 12:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!