Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmnek ballbusting fétis-e van mit tegyek?
Figyelt kérdés
Azt mondta meg szeretné csinálni velem azt ,hogy jól felizgat össze fogja a golyóimat megszorítja meg ilyenek és 20 ütést akar rájuk mérni miközben össze szorítva vannak a kezében meg hogy nekem az milyen jo lesz meg már csinált ilyet stb. Én félek szerintetek ezt hagyjam vagy mi legyen nem tudom ..2017. nov. 9. 17:26
11/23 anonim válasza:
Ha megpróbálná egy nő ezt rajtam, én eltörném az arccsontját, akkorát rúgnék rá reflexből. Aztán mehetne picsogni az ismerőseihez, mekkora gonosz bántalmazó vagyok. (A rendőrségre ugye nem sok értelme lenne.)
12/23 anonim válasza:
Köszi, én gyereket is akarok még.
Inkább kiröhögném és megverném a pitsába
13/23 anonim válasza:
Ha már minden áron meg akar kínozni, inkább mondd neki hogy nyomjon seggbe egy felcsatolhatóssal, hidd el az nem fáj annyira mint ez ;)
15/23 anonim válasza:
Hagyjad neki legalább nem szaporodtok. :)
16/23 anonim válasza:
Ha nem terveztek szakítást, akkor jobb, ha fontolóra veszitek, hogy a barátnőd befogadjon egy szubmisszívet (csak az ilyen játékaihoz nyilván) és akkor neki is megvan az élvezete, és te se hozol ekkora áldozatot, ha a vágyaid ebben nincsenek átfedésben.
17/23 anonim válasza:
Vágd le a tökeidet, akkor nem tudja őket bántani :D :D
18/23 anonim válasza:
Menj bele a dologba, de aztán mondd neki hogy te is szeretnél csinálni ő vele valami hasonlót! Pl, kötözd ki a falhoz, majd szurkálj tűket a mellbimbójába, varrd össze a punciját, pofozd fel úgy isten igazából stb... garantáltan leszokik a dologról, ha ő is érez egy kis igazi fájdalmat :D :D
19/23 anonim válasza:
Az utolsó nyilván nem hallott még olyat, hogy ebben is meg lehet egyezni mindkettő örömére is akár....
Kérdező: Ha NEKED nem jön be, akkor csak a kedvéért ne menj bele. Persze ettől még nem fogja "elfelejteni" az ilyen irányú vágyait akkor sem, ha jól megleckézteted érte, mint ahogy ezt az utolsó elképzeli... Maximum azt mondja, ő azt hitte hogy tetszett neked amit ő akart, hiszen te beleegyeztél -- de ő sose mondott olyant, hogy beleegyezik fordított szereposztásba is tehát átverted.
20/23 anonim válasza:
Utolsó: Csak arra akartam kilyukadni, hogy a kérdező barátnőjének valószínűleg halványlila segéd fingja sincs arról, hogy a kis fétise gyakorlásával milyen mértékű fizikai fájdalmat okoz a barátjának... azért írtam hogy "leckéztesse meg" hogy akkor talán átérzi picit a fájdalmat a hülye kis beteg pi..csa...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!