Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A barátnőmnek ballbusting...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőmnek ballbusting fétis-e van mit tegyek?

Figyelt kérdés
Azt mondta meg szeretné csinálni velem azt ,hogy jól felizgat össze fogja a golyóimat megszorítja meg ilyenek és 20 ütést akar rájuk mérni miközben össze szorítva vannak a kezében meg hogy nekem az milyen jo lesz meg már csinált ilyet stb. Én félek szerintetek ezt hagyjam vagy mi legyen nem tudom ..

2017. nov. 9. 17:26
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha megpróbálná egy nő ezt rajtam, én eltörném az arccsontját, akkorát rúgnék rá reflexből. Aztán mehetne picsogni az ismerőseihez, mekkora gonosz bántalmazó vagyok. (A rendőrségre ugye nem sok értelme lenne.)
2017. nov. 9. 18:59
 12/23 anonim ***** válasza:
76%

Köszi, én gyereket is akarok még.

Inkább kiröhögném és megverném a pitsába

2017. nov. 9. 19:03
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha már minden áron meg akar kínozni, inkább mondd neki hogy nyomjon seggbe egy felcsatolhatóssal, hidd el az nem fáj annyira mint ez ;)
2017. nov. 9. 20:39
 14/23 anonim ***** válasza:
Hererákot kapsz
2017. nov. 24. 01:15
 15/23 anonim ***** válasza:
36%
Hagyjad neki legalább nem szaporodtok. :)
2017. dec. 7. 21:55
 16/23 anonim ***** válasza:
Ha nem terveztek szakítást, akkor jobb, ha fontolóra veszitek, hogy a barátnőd befogadjon egy szubmisszívet (csak az ilyen játékaihoz nyilván) és akkor neki is megvan az élvezete, és te se hozol ekkora áldozatot, ha a vágyaid ebben nincsenek átfedésben.
2018. jan. 4. 17:09
 17/23 anonim ***** válasza:
Vágd le a tökeidet, akkor nem tudja őket bántani :D :D
2018. jan. 4. 19:15
 18/23 anonim ***** válasza:
69%
Menj bele a dologba, de aztán mondd neki hogy te is szeretnél csinálni ő vele valami hasonlót! Pl, kötözd ki a falhoz, majd szurkálj tűket a mellbimbójába, varrd össze a punciját, pofozd fel úgy isten igazából stb... garantáltan leszokik a dologról, ha ő is érez egy kis igazi fájdalmat :D :D
2018. jan. 4. 19:17
 19/23 anonim ***** válasza:

Az utolsó nyilván nem hallott még olyat, hogy ebben is meg lehet egyezni mindkettő örömére is akár....

Kérdező: Ha NEKED nem jön be, akkor csak a kedvéért ne menj bele. Persze ettől még nem fogja "elfelejteni" az ilyen irányú vágyait akkor sem, ha jól megleckézteted érte, mint ahogy ezt az utolsó elképzeli... Maximum azt mondja, ő azt hitte hogy tetszett neked amit ő akart, hiszen te beleegyeztél -- de ő sose mondott olyant, hogy beleegyezik fordított szereposztásba is tehát átverted.

2018. jan. 5. 15:26
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó: Csak arra akartam kilyukadni, hogy a kérdező barátnőjének valószínűleg halványlila segéd fingja sincs arról, hogy a kis fétise gyakorlásával milyen mértékű fizikai fájdalmat okoz a barátjának... azért írtam hogy "leckéztesse meg" hogy akkor talán átérzi picit a fájdalmat a hülye kis beteg pi..csa...
2018. jan. 5. 17:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!