Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit próbálhatnék még? (Bővebbe...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit próbálhatnék még? (Bővebben lent. )

Figyelt kérdés

Sziasztok! 34 éves férfi vagyok, nős, és van egy 5 éves kislányunk. A problémám az, hogy mióta a lányunk megszületett, gyakorlatilag nincs nemi életünk, illetve számomra nem elegendő (havonta vagy két havonta 1 alkalom az átlag). Már rengeteget beszélgettünk erről, és folyomatosan fel is hozom a témát, de azért annyiszor nem, hogy az agyára menjek. Az indok általában az, hogy állandóan fáradt. Külföldön élünk, és a feleségem nem dolgozik, de természetesen elfogadom, hogy a lányunk rengeteg idejét/energiáját leköti/lekötötte, így próbálok annyi dolgot átvállalni tőle, amennyit csak lehet. Ha kell, minden nap én főzöm a vacsorát munka után, a takarítás, bevásárlás, mosás és teregetés sem okoz gondot. Ennek ellenére sem javult a dolog semmit. Már próbáltam mindent, ami csak eszembe jutott - romantikus vacsorától kezdve a közös nyaraláson át (gyerek nélkül) a kreatív szexuális játékokig. Csak emiatt megtanultam például három különféle masszázst, de ezzel sem jutottam sokra. A masszázst ugyan imádja, de szexig valahogy még így sem sikerül eljutni, szóval javulás továbbra sincs. Legutóbb szeptemberben voltunk együtt.

Az lenne a valódi kérdésem, hogy ha bárki itt volt hasonló helyzetben, vagy ne adj' isten ilyen helyzetben van, azok hogyan oldották meg a dolgot, vagy mivel próbálkoztak/próbálkoznak? Talán írnak itt az emberek olyat, amire én még nem gondoltam és esetleg bevállhat.

Nők válasza különösen érdekelne, ha esetleg ők is átestek hasonló dolgon gyermek születése után, mitől változott pozitív irányba a dolog.

Ha esetleg több részletre van szükség, természetesen szívesen válaszolok.

Előre is köszönöm a válaszokat.

2017. nov. 9. 16:49
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Én jelenleg már heti 1 után is könnyes szemmel énekelném a himnuszt örömömben, holott leginkább heti 3-4 lenne az ideális számomra. Néha akár több is.
2017. nov. 10. 11:28
 12/13 anonim ***** válasza:
#9 vagyok. Azt elfelejtettem írni, hogy én nőként írtam ezeket. Régen milyen volt, mármint a gyerek előtt?
2017. nov. 10. 11:39
 13/13 A kérdező kommentje:
A gyerek előtt minden rendben volt, a heti 3-4 szex stabilan megvolt. Volt, hogy egy nap kétszer is, bár az igaz, hogy ritkán, de előfordult. Ezért nem is értem a dolgot. Én nem változtam annyit (legalább is gondolom én), és az első évben tényleg nem is igazán problémáztam ezen. Elfogadtam, hogy a gyerekkel nagy változás állt be az életünkben, fáradt, rengeteg energiáját égeti fel, és nincs kedve hozzá. Nem is volt semmi gond és veszekedés ebből. De ennek már 4 éve....
2017. nov. 10. 11:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!