Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferfiak, Ő lenne az ideális nő nektek?
Figyelt kérdés
Van egy nő, akivel megismerkedtek, rendszeresen van szex, tehát ha mindennap akarjátok akkor mindennap, ezenfelül orálisan is sem feledkezik meg rólatok, ha kell akkor kielégít titeket, nem kell kérni, persze elvárja h öt is nyaljátok ki rendesen és legyen kielégítve, de ez nem elsődleges. Tehát a ti dolgotokat tartja elsődlegesnek. Szülinapotokon megjelenik egy szexi feherneműben és ártatlan arccal az mondja hogy dgjatok meg a száját. Lenyeles, mélytorok, anal nem téma. Ezenfelül meg főz is rendszeresen és hűséges. Ki szakítana? Esetleg milyen lenne a férfi megfelelője?
Nekem nem lenne semmi bajom, ha a képen láthatóhoz hasonló csaj lenne a barátnőm és ennyi mindent megtenne értem. A lenyelést mondjuk nem lenne rossz hozzátenni, de minden más OK ezen a téren.
Kérdés, hogy ehhez milyen személyiség passzol, lehet-e vele minden nap beszélgetni és nem csak ülni mellette csendben. Ha ez is jó, közös érdeklődési kör is van, akkor nyerő csajszi.
A sok (nem csak 2) dolog közül amitől működik egy kapcsolat, a szex részt és külsőséget kipipálnám a listáról. :)
2017. nov. 9. 13:45
22/26 A kérdező kommentje:
Na akkor mégegyszer: lehet rajta vitatkozni de egy kapcsolatnak két fő pillére van: szex és az érzelmi rész(hogyan viselkedünk a másikkal, hogy beszéltünk, ehhez tartozik az is amikor a másik lélkébe lesz szerelmes). A szex részt azért fejtettem ki bővebbee mert így akkor lefedi a férfi igények 90%-át. A kérdés arra vonatkozik hogyha megismerkedtek ezzel a lánnyal mondjuk egy társaságban, és összejöttek,és tudjatok róla hogy milyen az ágyban meg mar ismeritek is, akkor lenne e férfi aki azt gondolná hogy keres másikat. Vagy megcsalja, vagy valami nem tetszik neki a kapcsoaltban. Persze ha nem tetszik alapból, akkor tökmindegy, de ezért kerestem egy átlagos kinezetu lányt.
2017. nov. 9. 14:53
23/26 anonim válasza:
Összegezve a bekezdésben és az utolsó hsz-ben található információk alapján: Teljesen rendben lenne! :)
Bár én is nagyon szeretek adni (orál), szal ezen elvitatkozgatnánk jó értelemben (ex tapasztalat, olyan mint amikor közösen ettünk valamit és én: te edd meg, ő: nem, te! :D )
2017. nov. 9. 15:02
24/26 anonim válasza:
Egy párkapcsolat nem így működik, kérdező. Ha szereted a párodat, ADNI akarsz, nem elvárásokat támasztani. Ha ő szeret téged, (márpedig ezt neked kell elérned) akkor ő is ADNI akar. Azt szeretné, hogy mindent megkapjál tőle, (hogy mindent TŐLE kapjál meg) az élet MINDEN területén, nem csak az ágyban. A szex nem attól lesz jó, hogy kiszolgálják az ízlésemet, hanem attól, hogy az imádott nőtől kapom, amit kapok. Hogy az imádott nőnek adom, amit nyújtani tudok. És ha keveslem, amit nyújtani tudok. Ha igyekszem még többet, még jobbat adni. Ha jobb emberré, szerethetőbb partnerré leszek mellette.
2017. nov. 10. 11:34
25/26 anonim válasza:
Nem azért "csalom" a nőm mert az nem elégít ki, hanem azért mert én nem vagyok monogám. :)
Bennem van egészséges vadászösztön, és ínyenc vagyok, mindig kell az új hús, nem is kívánok leragadni egy kapcsolatban. És ezt a nők is tudják akikkel ismerkedem. Néhányan azonnal leírnak, néhányan pedig kihívást látnak bennem, hogy majd ők elérik, hogy mellettük maradjak.. eddig még egynek sem sikerült. :)
2017. nov. 10. 15:18
26/26 anonim válasza:
mondjuk.
spec perverzebb is vagyok,és más típusú nők jönnekbe igazán,de nem rossz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!