Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Napi 3 dugás sok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Napi 3 dugás sok?

Figyelt kérdés
Mai nap össze jöttem egy lánnyal és beszélgettünk a szexről is. Mondta, hogy eléggé szeret elélvezni főleg a kapcsolat elején. Szerinte a napi 3 kielégítő. Napi 3x fel se áll már nekem. Mondtam, hogy lehetetlen max kinyalom ha szeretné. Nagy duzzogva beleegyezett. Szerintetek sok a napi dugás?

2017. nov. 8. 23:39
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Sose voltam nagy kefélőgép. Számomra picit uncsi. De Úgy látom velem van a baj, majdnem mind örülnétek neki. Úgyhogy felkötöm a gatyát!
2017. nov. 9. 08:00
 12/16 anonim ***** válasza:

Szerintem nincsen veled semmi baj, csak minden ember más. Az egyiknek magas a libidója, a másiknak alacsonyabb.

Lehet nem passzoltok annyira ami a sexualitást illeti, ennyi. Nekem meg a páromnak egy szinten van kb, így abszolút nincsenek efféle gondjaink. 9 éve vagyunk együtt. Most 33 évesek vagyunk. A kapcsolatunk elején, huszonévesen, tényleg, mint a nyulak, ahol csak tehettük, de ez 2-3 év alatt alább hagyott, sokat dolgozunk/dolgoztunk és néha jobban esett egy sima összebújás, együttalvás. Most meg a baba mellett, van, hogy hetente jön össze a 2-3 alkalom (ami a gyermekesek szerint, azért nem olyan rossz és ne panaszkodjak :D )

2017. nov. 9. 08:07
 13/16 anonim ***** válasza:
Ideje sincs rád! Hogy tudna ennyit... csak a pofája nagy. Az ilyenek jó szarok az ágyban.
2017. nov. 9. 08:59
 14/16 anonim ***** válasza:
Ilyen napi hármas, vagy valami hasonló nő kéne nekem is 😁
2017. nov. 9. 09:04
 15/16 anonim ***** válasza:

A minden nap 3 nagyon sok - már persze, ha nem 3-szor 2 percről van szó... :)

Legalábbis nekem.

Persze mindenkinek más a libidója, de pl. 3 után engem egyszerűen nem vonz egy újabb menet (fel se állna, de az más kérdés :) ).

A barátnőm pl. nagyon sokat tud élvezni, szóval sokszor kinyalom, megujjazom először és csak utána dugom meg. Ez így mindkettőnknek jó.

2017. nov. 9. 09:41
 16/16 Bence_ ***** válasza:

Minden rendben veled!

Te ilyen vagy!

Pl a paromnak te jobban bejönnél mint én, vagy csak én nem 😀

2017. nov. 9. 11:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!