Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 30 alatti lányok nem igénylik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 alatti lányok nem igénylik a romantikát?

Figyelt kérdés

Elegáns, kellemes megjelenésű negyvenes vagyok.

Amikor legutóbb találkoztam egy huszonéves lánnyal, kocsival mentem érte.....megálltam a szintén nagyon elegáns autómmal, ő ott állt az út szélén.

És most jön a csoda: nem az vártam, hogy "pattanj be szivi megyünk egy kört"......kiszálltam és kinyitottam neki az ajtót. Beszállt de nagyon zavarba jött és kifejezetten kért, hogy legközelebb ezt ne tegyem mert ő nem hercegnő stb stb..... (alapfilm: Robert De Niro val, Bronxi mese :))

TEljesen padlót fogtam...én még old school romantikus alkat vagyok....rózsa, ajtónyitás, stb kedvességeken nőttem fel.

Lányok! VAlóban ma már csak annyi az igény, hogy tehetős srác legyen melletted még ha néha bunkó is...és egye fene bemászol a zsír verdájába magadtól.....vagy van még igény jól szituált kellemes modorú romantikus pasira is?

2017. nov. 8. 10:02
1 2
 1/15 Lazy Lover ***** válasza:
0%
nem ! de az idősebb nők még szeretik
2017. nov. 8. 10:03
 2/15 anonim ***** válasza:
39%

lehet romantikus lélek vagy, de sajnos elég buta is ha nem érted a lány miért érezte kellemetlenül magát

és más az udvarias és más a romantikus :)

2017. nov. 8. 10:09
 3/15 anonim ***** válasza:
23%
Légy tapló a nőkkel! Erre vágynak.
2017. nov. 8. 10:11
 4/15 anonim ***** válasza:
61%

Ezt én is tapasztaltam a mai kislányoknál de a kisfiúkra is ugyanez igaz, ezek csak dugnak mint a gép semmi érzék vagy tapintatosság nem kell nekik, én 42 vagyok de amikor én voltam 20 ilyen hogy szexkapcsolat nem létezett mert az én időmbe érzelem nélkül nem volt divat csak úgy dugni mert az állatias ösztön.

Kérdező! Mi ebből a tanúlság? Nőkkel és nem kislányokkal kell foglalkozni és nem energiát meg pénzt fektetni holmi kefegépekre.

Hagyd meg a buta ugyanilyen buta kisfiúknak ezt a generációt.

Kapok ezektől én is privátot miután megtudják a koromat , nyilván trófea vagy idősebbel való tapasztalat szerzés miatt próbálkoznak de még csak válaszra sem méltatom őket...

2017. nov. 8. 10:15
 5/15 anonim ***** válasza:
75%

Az udvariasságot, kedvelem és igénylem.

De a kétszínű csöpögős erőltetett romantikától, rosszul vagyok.

2017. nov. 8. 10:22
 6/15 anonim ***** válasza:
16%
Na igen. Ez majd akkor kell ha mar komolyra fordul. Addig meg kell kefelni a szajukat. Feminizmus van. Nehogy mar ereztesd veluk hogy ok a gyengebb nem. Megsertodnek.
2017. nov. 8. 10:28
 7/15 anonim ***** válasza:
41%
Ékes bizonyítéka annak h a csajok rontják el a pasikat - mégha normális is, lebeszélik arról h az legyen. -.-
2017. nov. 8. 10:29
 8/15 anonim ***** válasza:
93%

Már bocsánat, de ez egy lány volt... Én oda meg vissza lennék, ha ilyen férfival hozna össze a sors, szóval ne általánosítsunk! De amiről most te beszéltél az inkább udvarias gesztus volt mint romantikus.

20L

2017. nov. 8. 10:36
 9/15 anonim ***** válasza:
18%
Ilyen pasid nem lesz utolsó mert a hozzád illők között szinte mind bunkó fhasz aki csak dugni szeretne és tárgyként kezelni a nőt nem tisztelni , szeretni!
2017. nov. 8. 10:51
 10/15 anonim ***** válasza:
60%

Az udvarias férfiak a barátzónában kötnek ki.

A mai nők hulladékok.

2017. nov. 8. 11:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!