Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Fekete-Győr András bejön külsőre?
Figyelt kérdés
2017. nov. 4. 12:25
1/16 anonim válasza:
Eközben egy másik kategóriában:
Fiúk, férfiak! Fekete-Győr András bejön külsőre?
2/16 A kérdező kommentje:
Komolyan? Azt tényleg nem én írtam ki! Linkelnéd? :D
Vagy ez most poén?
2017. nov. 4. 12:32
5/16 anonim válasza:
na jó. Kinevettem magam. Előző vagyok.
Nem jön be, de mi az az arcszőrzet? Filccel különbet rajzolok félrészegen.
Nem szeretem ha mindenki erőlteti, holott jól sem áll neki. Ettől ő nem lett vonzóbb. (sőt)
N
7/16 A kérdező kommentje:
Igazából mi az arcszőrzetével a probléma, megtudnád fogalmazni? :D
Am köszi a választ!
2017. nov. 4. 12:42
8/16 anonim válasza:
Elmondtam mi a baj vele, olvass fentebb!
...gagyi úgy ahogy van. Férfiatlan. Nézd már meg! :D
9/16 A kérdező kommentje:
De túlsűrű, túlgyér, ritka, stb. Melyik? Én nem tudom a szakállakat megítélni... :/
2017. nov. 4. 13:04
10/16 anonim válasza:
Eddig fogalmam sem volt róla, hogy ki a kérdésben szereplő férfi de így hogy rákerestem egyet kell, hogy értsek az elöttem szólóval. Az az arcszőrzet rettenetes. Leginkább Conchitára emlékeztet nem egy férfire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!