Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, melyiket választanátok?
Egy nektek külsőre nagyon nem tetsző férfit, akivel a szexben sincs meg az összhang, viszont jól keres, nagyon magabiztos és jó szövege van.
Vagy egy olyat, aki nagyon bejön külsőre, mennyei vele a szex, viszont keveset keres, és félénk visszahúzódó alkat.
Átlagos vagy nagyon jó fizetés (letojom igazából)
Tetszik külsőre is,vonzónak találom,magabiztos (nagyon jó szöveg nem tudom mit takar,de nem szeretem a nagypofájúakat) legyen határozott,komoly,legyen önmaga és nem baj ha picit visszahúzodó,ha nem veszíti el ezzel a "férfiassaágát" egy bizonyos mértékig még "aranyos" (bocsánat srácok) is,hogy félénkebb természet. De azért vannak határok! :) bla bla
Ja bocsi ilyen opció nem volt.
L
Utóbbit.
Hiába van az elsőnek lóvéja
Ha szexben egy nagy NULLA és nem elégít ki.
23N
Mivel én is tudok dolgozni...
Ezért azzal, akivel jól érzem magam, jó vele, és nem lenne visszahúzódó, ha megismer és megtudja,hogy nem használom ki, a szív nem játékszer.
Velem egyszer játszottak, csúnyán összetörtek, most egy fiúnak, aki szimpatikus, kedves, rendes, ő összeszedett,és új reménysugárt adott,hogy bízhatok még egy férfiban, nem bánt.
Ő nem.
Tehát az utóbbi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!