Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők ti benne lennétek, hogy a oárotok felhízlaljon titeket?
Kik vagytok ti??????????
Most akkor először tisztázd már le, hogy a kövérek tetszenek, vagy pedig kövérré akarsz tenni egy tőt?
Ha a kövérebbek jönnek be, akkor hagyd ott az átlagos testalkatút, akit épp tücskölgetsz.
Azt hittem a puncivákuumozós, meg a lábfétises embereknél nem jöhet betegebb, erre tessék. Hízlaló...
Remélem értelmesen megválaszolja neked valaki és nem lesz minden harmadik kérdés ezzel kapcsolatos mostantól.
Jöhet a lepontozás, tessék csak tessék!
1., nem engedném, hogy bárki is felhízlaljon
2., ember legyen a talpán, aki engem fel tud hízlalni, bár nagyon sokat tudok enni, és egyáltalán nem ilyen vega kajákat, sőt...mégse jön fel egy deka se, szerencsére.
#4 Nekem pl. nem számít az alkat, minden méret tud tetszeni a legkirívóbb szélsőségeket leszámítva.
Amúgy a kérdés inkább arra irányult volna, hogy van e olyan nő aki hízna és hízlalba magát, esetleg engedné, hogy a párja hízlalja.
Négyes vagyok.
Nem, nem hinném, hogy van ilyen, aki ilyet bevállalna, esetleg magától tömné magát.
Ez szerintem kirívóan ritka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!