Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők ti benne lennétek, hogy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők ti benne lennétek, hogy a oárotok felhízlaljon titeket?

Figyelt kérdés
Minden finomsággal elhalmozna titeket és istennő módjára kényesztetne.
2017. nov. 3. 15:05
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nem.
2017. nov. 3. 15:06
 2/13 Heart of Darkness ***** válasza:
91%
Szerintem jobban jársz, hogy veszel egy mini malacot.
2017. nov. 3. 15:09
 3/13 A kérdező kommentje:
#2 Engem nem igazán izgat a hízlalás, de van pár bbw és ssbbw modell aki bejön, így a témában benne vagyok és rengeteg olyan nő van aki átlag vagy husi volt és magát hízlalva kövér lett, van aki kövérből kórosan elhízott, mert annál szebbnek látja magát minél nagyobb.
2017. nov. 3. 15:13
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Kik vagytok ti??????????

Most akkor először tisztázd már le, hogy a kövérek tetszenek, vagy pedig kövérré akarsz tenni egy tőt?

Ha a kövérebbek jönnek be, akkor hagyd ott az átlagos testalkatút, akit épp tücskölgetsz.

Azt hittem a puncivákuumozós, meg a lábfétises embereknél nem jöhet betegebb, erre tessék. Hízlaló...

Remélem értelmesen megválaszolja neked valaki és nem lesz minden harmadik kérdés ezzel kapcsolatos mostantól.

Jöhet a lepontozás, tessék csak tessék!

2017. nov. 3. 15:38
 5/13 anonim ***** válasza:

1., nem engedném, hogy bárki is felhízlaljon

2., ember legyen a talpán, aki engem fel tud hízlalni, bár nagyon sokat tudok enni, és egyáltalán nem ilyen vega kajákat, sőt...mégse jön fel egy deka se, szerencsére.

2017. nov. 3. 15:39
 6/13 A kérdező kommentje:

#4 Nekem pl. nem számít az alkat, minden méret tud tetszeni a legkirívóbb szélsőségeket leszámítva.

Amúgy a kérdés inkább arra irányult volna, hogy van e olyan nő aki hízna és hízlalba magát, esetleg engedné, hogy a párja hízlalja.

2017. nov. 3. 15:44
 7/13 anonim ***** válasza:
Férfi vagyok engem nyugodtan hizlalhat egy nő jô kajákkal
2017. nov. 3. 15:49
 8/13 anonim ***** válasza:
Én biztosan nem. De láttam már erről egy dokumentumfilmet (natgeon), hogy vannak ilyenek. Nagyon betegek...
2017. nov. 3. 15:50
 9/13 anonim ***** válasza:
Nem vagyok én sertés,hogy hizlalni kelljen.:)
2017. nov. 3. 15:54
 10/13 anonim ***** válasza:

Négyes vagyok.

Nem, nem hinném, hogy van ilyen, aki ilyet bevállalna, esetleg magától tömné magát.

Ez szerintem kirívóan ritka

2017. nov. 3. 16:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!