Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Justin Bieber is olyan jó pasi mint amennyire Selena Gomez jó csaj?
Lehet, hogy divat szidni Selenát is, de én pasiként tudom, hogy legalábbis a photoshoppolt képein (de lehet, hogy élőben is, nem ismerem) nagyon megfogja a férfiak nagyrészét és a többség akármit is mond, de elfogadná barátnőnek.
Aztán a természete miatt esetleg lehet, hogy sokan nem találják vonzónak.
Viszont Justin Bieber az egyik legkritizaltabb sztár, amibe most nem szeretnék bele menni, mert nem tudom hogy vajon csak a botrányai miatt e... De érdekelne, hogy pusztán külsőleg Ő is olyan vonzó e a lányok/nők számára mint a barátnője a pasik szemében.
Mert férfi szemmel én amúgy olyasmi vonzerőt tudnék beleképzelni (ha a lanyok szemével próbálom látni), mint a fiatal Johnny Deppbe, csak Justin a mai divatot követi és az számomra eleve taszitó.
Igen, helyes arcú, a fiatal lányoknak inkább, hiába van ő is már 23 éves. Az öltözködési stílusa nekem egyre kevésbé tetszik, de arcra, testre igen.
(Kevés értelmes választ fogsz kapni, mert mèg mindig divat szidni őt egy bizonyos rétegnek.)
Én kifejezetten nem szeretem Selenát, de nem is ez a lényeg. :D
Lányként mondom, hogy szerintem Justin Bieber egy kifejezetten helyes pasi, mondjuk az öltözködése valóban gáz, de amúgy szerintem szép. Illetve én nem rajongok érte, nem szeretem a zenéjét, de ha meghallgattok tőle 1-2 élő felvételt akkor lehet hallani, hogy eszméletlen jó hangja van mindenféle csalás nélkül, és és meghajolok a tehetsége előtt. Nameg attól eltekintve, hogy olyan igazi Hollywoodi sztárlegény, nem hinném hogy ostoba, és az se hátrány.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!