Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek mennyire jön be ha feneketek nyalják?
Háát én még nem találkoztam olyan lánnyal, aki ne élvezte volna :-)
(túl vagyok 500-adikon, és tojok rá hogy kamunak hiszitek, hogy kételgedtek, az én életem, az én élvezetem volt eddig, hogy más mit gondol róla, nem érdekel)
Egy a lényeg, 69-ezve a legjobb élmény, mindkettőnknek.
Nagyon finoman kell nekifutni, épp hogy csak hozzáérve, körbe körbe finoman. És olyan 5-10 perc után, hanyatt fetketem a lányt és akkor már egy ujjal nagyon finoman, szinte csak fél centiket mozgatva bele is lehet bujni, atom lassan :-) a pospijába,
Egy biztos, meg fog őrülni tőle, az tutti, ha a fentieket betartjátok :-)
Nem kell semmit sem előre megbeszélni sohaa, mert abból rágörcsölés lesz csak.
Tini srácoknak ajánlom :
Ha elsőször vagytok egy lánnyal, és meg akarjátok tartani, soha ne foglalkozzatok magatokkal, miért ?
Mert ha kellő ideig, (min. félóra) csakis a lányt símogatjátok-nyaljátok-puncit-popsit felváltva,óvatosan ujjazva, brutálisat fog élvezni. És utána ő tesz veletek olyat, hogy leesik az állatok tőle.
1. Akkor már nem is olyan ciki, ha két perc alatt elélveztek. Sőőt, lelkileg boldog lesz tőle a lány.
2. A lány is ugyanilyen élményt akar nektek adni
3. Ne maga a dugás legyen az elsődleges cél, persze az is lesz, de legyen az az utolsó az élvezkedés sorában.
Szóval hajrá, nagyon finoman, érzékien popsit nyalni :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!