Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy tudnék kitágulni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnék kitágulni?

Figyelt kérdés

Már párszor próbálkoztunk barátommal közösülni, viszont sajnos nem sikerült eddig. Mindig elég nedves voltam, de sose sikerült betennie, mert túl szűk voltam.

Pedig már nagyon szeretném, hogy megtörténjen, és bár be tudok nedvesedni de valamiért még mindig van bennem egy kicsi félelem (nem tudom, mitől). Vajon ez lehet a probléma? Hogy nem tudok teljesen ellazulni?

Hogy tudnék könnyebben ellazulni és kitágulni? Kezdek ideges lenni ez miatt, hogy sose sikerül az aktus. (18L)

2017. okt. 30. 23:23
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Ujjazás se sikerül?
2017. okt. 31. 00:06
 2/13 anonim ***** válasza:

Ne parázz és a barátod se görcsöljön annyit rajta.

Keressetek egy nyugodt helyet ahol tutira senki nem fog megzavarni.

Játszatok, ismerkedjetek egymás testével, pbáljatok ki mindent, az orált is és ne arra koncentráljatok hogy be akarja dugni.

Igyatok egy kis piát, de ne túl sokat és csak játékosan, vidáman és lazán.

Előbb-utóbb meg fog történni. Ez nem lóverseny ami időre megy.

2017. okt. 31. 00:18
 3/13 anonim ***** válasza:
46%

Hmm....nyakorlott vagyok a temaban :)

Eloszor is ha megvan a nedvesseg az mar jo, helyben vagy, hogy mitol nem tudja berakni? Minden bizonnyal mert szuk vagy, hiaba vagy nedves ha szuk vagy (ami nem is szuk, ez a bikak kozti beszedatvitel egy teljesen kitaglalt szava...szuk a csaj ezaaaz gyuros gyuri toljad neki befeleeee) chhö...szanalom.

Eloszor ujjazassal kell kezdeni, ezt is akkor mikor mar bevagy nedvesedve. El kezd ujjazni, egy ujjal, kesobb ket ujjal.....”ezt sokaig kell” van akinel 1-2 perc, van akinel 4-5 perc, de alatalab eleg szokott lenne az a 4-5 perc ujjazas arra, hogy a huvelyt kitagitsag. Hogy betudja venni majd a peniszt. De ehhez meg az is kell, hogy tenylegesen ellazulj, alap|||||| kenyelmesen fekudj>lazulj el >de ne ugy hogy “na en most ellazulok” ugy lazulj el hogy kapcsold ki a kulvilagot es meg koncentralni se koncentralj, elvezned kell, az elevezrte pontositsd.....meg kell hozza egy kemeny penisz...es akkor mar bekell hogy menjen. ;)

2017. okt. 31. 00:58
 4/13 anonim ***** válasza:
Ígyál egy pohár bort előtte, tuti ellazulsz. Persze sok- sok kézimunka kell az izgatás során. Ujjazás is segít, mármint ha a párod csinálja. Ne gondolkozz, csak az érzésekre figyelj...
2017. okt. 31. 08:33
 5/13 anonim ***** válasza:
0%
Keress egy normális igazi pasit aki legalább dugni tud!
2017. okt. 31. 09:17
 6/13 anonim ***** válasza:
Előzőnek üzenem: hagyjad már a szánalmas arcoskodó dumádat... Nyilván te lennél a csaj számára az ideális jelölt mi? Hagyjad már magadat te szerencsétlen.. szánalom vagy.
2017. okt. 31. 12:40
 7/13 anonim ***** válasza:
Ja ez az! Lehet, hogy a srác imádja ezt a csajt, csak még nem voltak együtt annyit, hogy a csaj rá tudjon hangolódni testileg. Lehet próbálkoztak néhányszor és akkor persze hogy többet kell. Nem mindenkinek megy néhány alkalom után, főleg ha extrém szűk a csaj. Ha a srác meg szereti, akkor meg úgyis mindent meg fog tenni érte, te meg ilyen hozzászólásból ítélve csak egy p-cs vagy, aki csak a farkát mártogatná a csajokba és egy nulla vagy ha ilyeneket írsz.
2017. okt. 31. 13:03
 8/13 anonim ***** válasza:
Ha szeret teged a pasi akkor semmikepp se hagyd el hanem gyakoroljatok sokat mert nekem is ez volt a pasimmal mert tul szuk vagyok es ragorcsoltem en is mindig de sokat gyakoroltunk es amikor nem volt velem akkor sokat ujjaztam magam es utana mar ment es nagyon boldogok vagyunk ugyhogy fel a fejjel es ha szeret ne hagyd el
2017. okt. 31. 13:08
 9/13 anonim ***** válasza:
ujjazd magad sokat egyedül is és sok próbálkozás a barátoddal és menni fog ebben biztos lehetsz :) ne törj le ha még nem megy be és ne agyalj hanem csak élvezd amit csináltok pl nyalás szopás simogatás, ne pedig azon agyalj hogy mi lesz ha ma se megy be még 20/L
2017. okt. 31. 13:14
 10/13 anonim ***** válasza:
Amikor áll a farka és eléggé felizgultál, akkor fogd meg neki és vezesd be te a puncidba a farkát. Ha nagyon szűk vagy, akkor lehet hogy fél hogy fájdalmat okoz és nem úgy próbálja betenni, ahogyan menne egyébként. Vagy próbáljatok olyan pózt ahol könnyebben betalál :) kutyapóz vagy úgy hogy ő áll te meg ülsz az asztalon. Néha misszionáriusban nehéz betenni:) L/25
2017. okt. 31. 13:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!