Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Rohadt nagy mázlim volt, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rohadt nagy mázlim volt, hogy nem lettem nemi beteg, vagy ilyen ritkák a nemi betegségek?

Figyelt kérdés
21 éves lány vagyok és sajnos elég felelőtlenül szexelgettem, 10-15 pasival voltam már gumi nélkül. Most voltam először szűrésen és szerencsére minden negatív lett. Ez azt jelenti, hogy rohadt nagy mákom volt? Nektek volt már valami betegségetek, szoktatok járni szűrésre? Amúgy tanultam a dologból és többet nem szexelek gumi nélkül, az fix, csak kapcsolatban.

2017. okt. 30. 19:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Igen kérdező, rohadt nagy mázlid volt.Azt viszont jegyezd meg, hogy a gumi sem véd meg mindentől.Pl.a HPV-től csak csekély mértékben.Erre is szűrtek?
2017. okt. 31. 06:04
 12/15 anonim ***** válasza:
84%

Ha ilyen felelőtlenül dugatod magad akkor minden bizonnyal a pasik is ilyen lazák és azoknak is volt az elmúlt időszakban 15 nőjük minimum. Ez gyakaorlatilag azt jelenti hogy 225 emberrel érintkeztél ... így már mindjárt más a leányzó fekvése.

Az hogy valaki ápolt és igényes nem jelenti azt is hogy nem nemibeteg. Itt a kockázati tényező az hogy eddig menni partnere volt, illetve közvetlen előtted - lappangási időszakban, kb fél év) hány nővel dugott.

2017. okt. 31. 11:53
 13/15 A kérdező kommentje:
#12 számomra semmi új infót nem mondtál. Épp ezért hangsúlyoztam ki, hogy annak ellenére sincs semmilyen nemibetegségem, hogy elvileg rengeteg emberrel érintkeztem közvetve is, mert ugye az egy dolog, hogy én voltam 10-15 pasival, de ők még ki tudja, hány nővel. Ezért is aggódtam nagyon. A lappangási időnek ehhez amúgy most semmi köze, mert a vizsgálatkor eltelt már 4-5 hét az utolsó szexuális aktusom óta. Tehát ekkorra már bármit kimutat (csak a hepatitis C-t nem, az 6-8 hét, de gyakorlatilag 0% az esély, hogy pont az utolsó együttlétkor kaptam volna el).
2017. okt. 31. 20:16
 14/15 anonim ***** válasza:
54%
Kérdező! A lappangási időt nem rád vonatkozóan értettem. Ha egy pasival összefekszel és előtte 4-6 hétig nem volt semmilyen nővel (vagy neadjisten férfival) és nincs semmi baja akkor sokkal kisebb eséllyel fertőz meg.
2017. nov. 2. 09:19
 15/15 anonim ***** válasza:

Csak nagy szerencséd volt. De én a helyedben nem reklámoznám. Már az ,,elfogyasztott" pasik száma is necces, a korodhoz képest, de ami itt igazán gáz, a felelőtlenség.

Én biztos dobnálak/nem jönnék össze veled, ha ez kiderülne.

2019. jan. 29. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!