Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért izgat engem nagyon, ha egy lánynak szőrös?
Miért kérdeztek "miért izgat engem?", "miért érzem ezt?", és "ilyen van?" típusú kérdéseket, amikre nem lehet normálisan válaszolni, mert vagy csak te tudhatod, vagy már a kérdés leírásában benne van a válasz? (találkoztatok olyannal, akkor létezik)
Amúgy ha az az igazi kérdés, hogy "Fiúk ti hogy vagytok ezzel?", akkor én speciel nem szeretem.
Én is voltam már szőrössel és csupasszal is. nekem is jobban bejön a szőrös. Nem tudom miért, nekem izgatóbb. Nem tudom megmagyarázni, ez van.
25F
Miért izgat téged? Honnan tudjam?
Engem a punci izgat, akár csupasz, akár szőrös.
Egyébként a szőrbe nagyon jó beletúrni, és kutatni a nedvességet. Nyalás közben van, hogy útban van a szőr, de szólok, és félrehúzza. Mindkettőnknek izgató, hogy odatartja, kínálja. Amikor pedig már nyalom, szétnyílik, és nincs akadály. Előnyben vannak, akiknek kilóg a kisajkuk, mert ott már sosincs szőr.
Engem elképesztően be tud indítani a természetesen szőrös, szőr ügyében érintetlen punci, főleg, ha minél sötétebb, dúsabb, terjedelmesebb a szőrzet.
Sokan panaszkodnak rá, hogy legelniük kell, miközben nyalják, de szét lehet azt húzni. Cserébe egy igazi kéjbundát, egy titokzatos kertet kap az ember, amiben neki kell felfedezni a rejőzködő puncit, simogatva, beletúrva, belefeledkezve mind a látványába, mind az érintésébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!