Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok csajt izgatja, ha nem engedik nekik az orgazmust?
Figyelt kérdés
2017. okt. 29. 22:10
1/8 anonim válasza:
Kinyírnálak. Úgyhogy kettőnk közül szerintem te izgulhatnál.
2/8 anonim válasza:
Engem egyáltalán nem izgatna, így is épp elég nehéz mással, ha nem akadályoznak meg benne
3/8 anonim válasza:
Izgat. Szeretem az orgazmuskontrollt.
4/8 anonim válasza:
Már nem azért de ez miért lenne izgató? Mást jelent a hosszú előjáték és a "leállok mikor elélvezne", szerintem hülyeség.
5/8 anonim válasza:
Nem az izgat a jó szó. Inkább a felbőszít.
Egyszer megtehetnéd, másodszorra már pipa lennék, aztán jönne a retorzió...
6/8 A kérdező kommentje:
Miféle retorzió lenne ez?
2017. okt. 29. 23:34
7/8 anonim válasza:
Mármint orgazmus kontrollra gondolsz vagy arra hogy egyáltalán nem élvezhet el?
Nos az előbbi játéknak jó
De az utobbi hát hogy mondjam. Addig éltél.
Kb olyan mint amikor a finálé elött a csajod abba hagyja a szopást a kézi munkát. Stb.
23 N
8/8 anonim válasza:
Nekem tetszene egyszer, de csak ha utána lehet, különben halott lennél. Szeretem ha irányítanak, uralnak szex közben, de alapból is nehéz elélveznem, nem kell még pluszba elrontani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!