Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ujjaztak már meg masszázs...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ujjaztak már meg masszázs közben? Ez akár a masszázs nirmál része is lehet mindenkivel ezt csinálják a masszőr pasik aki valahogy kinéz?

Figyelt kérdés
2017. okt. 29. 12:42
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Én direkt ilyen masszázsra mentem.
2017. okt. 29. 13:20
 12/17 A kérdező kommentje:
En is szallo wellnes reszen voltam. Es Te is hagytad? 2. Vagy elhuztad magad? Mert fel voltam izgulva azert nem huztam el magam de utolag azert durvanak tartom. A vegen nem mondta hogy bocs vagy valami ezert feltetelezem hogy itt ez a termeszetes
2017. okt. 29. 13:24
 13/17 anonim ***** válasza:
8%

Én vállalok yonit csajszi.

11es neked milyen élmény volt ez a fajta masszázs,megvoltál elégedve a masszőr technikájával,figyelmességével,odaadásával,tapasztalatával?

2017. okt. 29. 13:31
 14/17 anonim ***** válasza:
Nem voltam megelégedve annyira.
2017. okt. 29. 13:48
 15/17 anonim ***** válasza:
#2 vagyok. Nem húztam el magamat, hagytam,mert jól esett, de utólag azért én is elgondolkoztam. Viszont erről itt nem szeretnék többet, esetleg privátban.
2017. okt. 29. 13:53
 16/17 anonim ***** válasza:
nekem jólesett
2018. júl. 10. 16:27
 17/17 anonim válasza:
100%
Szintén szálloda wellness részlege. Aztán jöttem ide olvasgatni, hogy ez megszokott dolog, csak én nem tudok róla? Naívan mentem. Úgy vagyok vele, mint a 12 es. Azt megkérdezhetem ti merre voltatok? Vajon egy szálloda vagy mindenhol így megy?(Nem kell név, csak nagyjából országrész.)
2020. aug. 8. 12:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!