Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány éves korban térdeltetek le pasi előtt és cumiztatok elősször pasit, csajok? Mit éreztetek?
Lehet én vagyok maradi, de 14 évesen elég gáz, hogy már f*zt szopogattatok.
Én először 17 évesen csináltam.
Utolsó,nem mind ilyen,am pedig a szex csak szex,nem lehet elég korán kezdeni.😄
Magam is mániás vagyok,bár 28f
Az már más kérdés hogy hiába kezdik gyerekként a gyakorlatuk is azon a szinten marad még húszonéves korukra is,ami elég sajnálatos.
Persze vannak akik élvezik és maguktól tudják mikor mi a jó...
6 os válaszadó vagyok aki ezt írta:
11 múltam mikor elöször péniszt vettem a számba
(Nem kérek PM-et)
Ezzel szemben 28 privált üzenetet kaptam
Ma már 19 éves vagyok
12-17 éves korom között faltam a pasikat. Mi abba a baj hogy 11 évesen volt elöször farok a számban és 12 évesen a puncimban.
11 évesen akinek bevettem a farkát elötte jól kinyalt
16 éves voltam, izgultam és zavarban voltam, hogy jól csinálom-e.
Ekkor, leginkább még a kíváncsiság hajtott és egy érzés, amire azt hittem, hogy szerelem.
Meg is bántam, hogy megtettem, ráadásul, végig sem csináltam, mert váratlanul hazajöttek a szülők.
Majd, 18 évesen ismertem meg a férjemet, vele vesztettem el a szüzességem. De, örök életemre bánni fogom, hogy nem az ő farka volt életemben először a számban, hanem egy "senkié".
15 évesen, az előző pasim nagyon erőltette mert hogy "a párok ezt csinálják" meg "ha tényleg szeretsz megteszed" szóval leginkább megalázó volt...
Másodszorr a mostani párommal csináltam, magamtól, az már jó volt, jó érzés hogy örömet okozok neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!