Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van, aki jobban szereti óvszerrel csinálni?
Nekem sokkal jobb azzal, jobban csúszik.
22/l
Egyszer próbáld ki milyen, amikor a szerelmed beléd tud élvezni és élvezés után úgy bújtok és ölelkeztek, hogy benned van a spermája is. Hogy mondjam? Kevés alkalommal érzem azt jobban, hogy egymáséi vagyunk tényleg, mint ilyenkor.
Fizikailag én nem érzek különbséget amúgy az óvszer vagy óvszer nélküliség között, de lelkileg nagyon más a befejezés
25/N
utalok óvszerrel szexelni
az nélkül 2-3x is eltudok élvezni egy aktus során óvszerrel 5 alkalomból viszont csak 1x jön össze
nekem nem. pillanatok alatt kistárít és rettenetesen vágylohasztó a felhelyezés és a folyamatos "egyben van még, nem csúszott le?"
a tablettát jobban szeretem, ott volt spontaneitás.
Kicsit más a gyakorikerdesek.hu és más a valóság.
A nők kétharmada egy tartós kapcsolatban léve pár hónap után elkezd szedni fogamzásgátlót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!