Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok kit izgat a szabadtéri...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok kit izgat a szabadtéri sex? Kinek volt már benne része és milyen volt?

Figyelt kérdés
Kort írjatok meg a storit hogy milyen volt

2017. okt. 29. 07:43
 1/6 anonim ***** válasza:
92%

Engem nem izgatot exemet igen

Többször volt

Elment de nem birtam elengedni magam mert mindig arra figyeltem hogy nehogy meglássanak. Szóval gyakorlatilag az exem eldurrant azt csok

2017. okt. 29. 07:46
 2/6 anonim ***** válasza:
23
2017. okt. 29. 07:46
 3/6 anonim ***** válasza:

Nyáron volt ilyen, többször is. Vízibiciklin, vitorláson, strandon. Szeretem, jó érzés. Együtt a barátommal és a természettel. Nézni a csillagokat, álmodozni.

Ahogy most esik, soká lesz a következő.

2017. okt. 29. 08:01
 4/6 anonim ***** válasza:
Eddig mindegyik barátnőmmel volt, élvezte mindegyik
2017. okt. 29. 08:16
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Tengerben csináltuk, körülöttünk sok ember volt, engem nagyon izgatott.

Parkban padon is csináltuk, éjszaka Duna parton, foci pályán... :)

26

2017. okt. 29. 08:42
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Persze hogy volt! Nyár esti séta a sötét parkban, bementünk a fák közé, szoknyám a hátamra, tanga félre, és bedűltem. Nekem nem volt annyira jó, de páromnak igen. Aztán szintén parkban egy padon bő szoknyában félrehúzott tangával az ölébe ültem.Az jó volt, lovagolni rajta.
2017. okt. 29. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!