Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti hány évesen nyalattátok elősször ki a puncitokat? Milyen érzés volt?
Figyelt kérdés
Hogy vettétek rá a srácot erre? Buli volt előtte?2017. okt. 28. 20:49
4/12 anonim válasza:
17 voltam, nem kellett rávenni, tudta, hogy nem fekszem le még vele, de mégis megtette, ráadásul úgy, hogy tudta viszonzásra már semmiképp sem lesz idő. Jó volt, más mint magamnak, de túl erősen csinálta hiába szóltam, ez levett az élményből. És természetesen nem volt előtte buli
6/12 anonim válasza:
18.
Még szűz voltam. Egy pizzériában mulatoztunk minden pénteken, és egyik alkalommal egy sráccal kint smároltunk a pizzéria mögött. Ő mindenképp meg akart dugni. Mondtam, hogy semmi esetre sem így és itt akarom elveszteni a szüzességem. De addig-addig erősködött, hogy a nyalást engedtem.
A nevét viszont azóta sem tudom...
7/12 Leilus29 válasza:
15 talan 2-3x volt azota semmi
8/12 anonim válasza:
Én még nem nyaltam, de szívesen kipróbálom, 15/F
9/12 anonim válasza:
18 voltam, akkor már négy hónapja együtt voltam a párommal mire megengedtem neki, nem nagyon kellett unszolni. :D Jó volt, azóta meg még jobban össze is szoktunk, így meg pláne.
19/L
10/12 anonim válasza:
15 és jó szar,eleinte nem akartam,mert féltem,hogy mit fog szólni (mindketten szüzek voltunk),csinálta egy fél percig utána ledobtam magamról
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!