Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti szexelnétek jobb beosztásért? Folyt lent
Elképzelhető, de ez több dolgon is múlik (pl. milyen a főnök, mennyi az emelés, stb..).
Viszont az baromira nem tetszene, hogy elutasítás esetén lefokozással fenyegetőzik.
Nem. De fel se mondanák, senki nem lehet "lefokozni". Max rúgjon ki, adjon végkielégítést.
Azért a következő ilyen beszélgetést felvenném diktafonra és körbeküldeném a teljes cégnek amint elkezd szivatni..
Ne süllyedj ilyen szintre a pozícióért.
Hány nőnek tett már ilyen ajánlatot vajon?
Becsület többet ér havi 20 ropiért. Lehet többet igért, akkor se menj bele.
Fenyegetőzés nélkül az újabb beszélgetést felvenném!
Jogilag nem fogadja el a bíróság.
( jó kis szerkesztő programmal csuda dolgokat lehet kreálni. biztos van infó erről is itt a neten. milyen hanganyagot fogad / nem fogad el a bíróság )
Az se kizárt, eldöntötted mit lépsz. Megerősítésre vársz...
Nem szoktam kiakadni főnök-alkalmazott viszonyon, sok ilyenből született házasság, lett család. (és itt most nem feltétlen mindenki a több léért ebeledet össze a másikkal)
De az ilyen zsarolás témára még akkor sem tenném szét a lábam az életemet akarná tönkretenni.
Egyszerűen nem bírom a zsarolás-témát, és bennem mindig dolgozik a "visszavágás" gondolata. Annyi manipulációba, érzelmi zsaroló helyzetben volt már részem életem során, hogy "nem vagyok hajlandó rész venni a játékba". Ennek a helyzetnek az az ellenszere, ha nem mész bele a játékba és felülkerekedsz a dolgokon, ugyanis neki mint főnök ezzel a kétélű helyzettel (vagy sikerül beijesztenie vagy nem) is hatalmas veszteni valója van. (főleg ha van bizonyítékod).
A másik pedig a felelősség vállalás. Ebben a játékban ugyanis nem csak a te állásod egyedül a tét. Az az embernek, akinek ennyire gagyi eszközök kellenek, hogy puncit lásson, az biztos, hogy nem fogja beérni veled. És még te mondhatod azt, hogy ez a te hülyeséged vagy szerencséd, de ott lesznek utánad a többi nő. Akik meg az előttük lévő nők gyávasága miatt kerülhettek sorra. Mint a nemi erőszaknál. Ha nem tudják kit kell keresni,kire kell odafigyelni, akkor mind cinkosak lesznek azok, akik elfordítják a fejüket és "nem veszik észre" a dolgokat. Ez egy társasjáték, bekerültél a pályára, mostantól nem csak a te karriered a tét, hanem a többi nőtársadéval is hazardírozol.
Mit csinálnék?
Hangfelvételt az ajánlat részleteiről, aztán irány a cégvezetés.
Én esküszöm hogy írnék neki SMS-t hogy a múltkori beszélgetést hogy gondolta, de semmi olyat nem írnék ami arra adna neki okot hogy van vagy lesz köztünk v mi.
És utánna mennek és fol jelentenem , ott nem dolgoznék és amig másikat nem találnék fizetnének nekem.
Bár nem tudom hogy Magyarországon mi a helyzet ilyen esetben....? Fizetnének?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!