Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatban élő férfiak, ti hogyan élitek meg, ha kevés a szex?
Ha nem is naponta,de hetente egyszer jólesne a dolog.
Ezzel ellentétben pont ma a 4.hete,hogy semmi nem volt.
És nagyon rosszul élem ezt meg,rohadtul kihat a mindennapjaimra sajnos.
23/F
Szerintem sok férfi csak csak egyet szeretne..... szex..szex...
Jobban mondva csak azt szeretne, így könnyebben esnek a férfiak áldozatul egy csinos jó tarsosagaba is.
Okosan kell csinálni, egy nőnek több kell, faradt, sok munka plusz otthon mos , főz takarít....sorolhatnám meg.
Persze hogy fáradt. :( segíteni , kedveskedni kell neki ennyi az egesz ne érez-e azt hogy ő csak azért van hogy tiszta legyen a ház és minket kenyeztesen, nem kell mindig kapni, lehet csak adni is, ne legyünk onzoek mi férfiak. Lol
Elég sokat hallottam férfiakról , hogy ő már régen meg tette volna és hogy ő gondolt ra stb.....gondoltam a felesége nem hajlandó csak x alkalommal és neki , azaz a férfinek több kellene.
Úgysem tudja meg...
Nem is tudom az én nezetem, megbeszélni kettesben négyszemközt es kompromiszum, apoltsag a figyelem felkeltes érdekében. Mert van úgy hogy férfi nem figyel a nőre, mert a kedves hölgy nem figyel magára olyan amilyen.
Szerintem.... bár a vélemények megoszlanak.
Nálam pontosan ez a helyzet, kérdező. Idestova három éve már, hogy csak heti egyszer tudom felcsigázni asszonykám hancúrkedvét. Hogyan élem meg? Ócska érzés, miután 40 éve folyamatosan volt partnerem, és mindig megvolt minimum a napi egy szeretkezés.
58F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!