Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi a véleményetek a hajfétisről?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a hajfétisről?

Figyelt kérdés
Lányok, ezek közül melyiket engednétek? Haj fogdosása, fésülése, hajra élvezés, hajvágás (megbeszélt mennyiség)

2017. okt. 28. 00:51
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
Csak a fésülést meg esetleg a fogdosást, de a vágást nem mert el ronthatja, az élvezéa után nehéz kimosni.
2018. júl. 2. 13:50
 22/42 Rékaa10 válasza:
Vagason kivul johet minden. En kifejezetten szeretem ha huzzak es ramarkolnak szex kozben. Egyebkent meg imadom ha fesulik, simogatjak, birizgaljak :)
2018. júl. 30. 18:52
 23/42 anonim ***** válasza:

Egyik haverom vágta. De nem a hajat, hanem a punci szőrből egy tincset minden lánytól. Egyik sem ellenkezett! Komoly gyűjteménye volt (70-es években), ma már ez elképzelhetetlen. Akkoriban csak a gyerekeké volt csupasz.

Ma már nehezebb dolga volna az ilyen fétisesnek! :-)

2018. aug. 23. 08:43
 24/42 anonim ***** válasza:
Egyiket se engedném
2018. szept. 1. 22:07
 25/42 anonim ***** válasza:

Én most növesztem a hajam. Jelenleg derékig ér és popsim aláig szeretném, hogy nőjön. Örülnék ha 3 havonta vágna a szerlmem egy-egy centit belőle:) és ha szex közben húzná:)

Ne élvezzen bele, hanem inkább a számba:)

Fésülhetné minden este lefekvés előtt:)

Meg is száríthatná miután megfürödtem:)

És nyugodtan birizgálhatja, fogdoshatja, összetúrhatja.mert attól kiráz a hideg. Szeretem.

20L:))))))

2018. nov. 25. 13:04
 26/42 Fritzkó Mákiel ***** válasza:
halljátok segítsetek már. én imádok játszani a lányok hajával meg igy mélyen "belenyúlni" és jo ha ott lehet a kezem. ugy szoktam kijátszani h a tarkójukat masszírozom :D. de rá élvezni meg ilyenek eszembe se jutna, akkor én most hajfétises vagyok vagy nem?
2018. nov. 25. 13:10
 27/42 A kérdező kommentje:
Utolsó: ha szexuálisan nem izgulsz fel rá, akkor szerintem nincs hajfétised.
2018. nov. 26. 14:59
 28/42 anonim ***** válasza:
Bármit engednék vágni is!
2019. febr. 7. 20:06
 29/42 anonim ***** válasza:
Barmelyiket
2019. febr. 21. 18:18
 30/42 anonim ***** válasza:
Egy szép hosszú női haj mindig az egészséget, a vitalitást, ezzel együtt a szexuális vonzerőt fogja képviselni. Nekem tetszik az, ha egy nőnek szép, erős haja van. De ez nem jelenti azt, hogy ráélveznék a hajára, meg vagdosnám neki. Szerintem ez gáz. Simogatni meg hozzáérni, az más, abban van valami intimitás is.
2019. febr. 26. 19:48
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!