Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szexelnek egyre többet és egyre fiatalabban a csajok?
Hol??? Ott akarok lenni ahol ez van! :P
f29
Inkább éljék ki magukat és ne úgy alapítsabak családot hogy Apuka volt az első vagy a második pasi
Mert aztán az lesz mint a szüleimnèl 27 év házassàg 32 éve vannak együtt
Meg van bolondulva és bagy valószínűséggel felszarvazza Apámat aki sajnos csak gondolja de nem tudja bizonyítani
Én majdnem 19 voltam mikor kezdtem
23 N
6. A házasodás és a dugás az azért két eléggé eltérő dolog. Nem tudom, ebben miféle "fejlődést" látsz, ez inkább degenerálódás.
Kérdező, amúgy azért, mert úgy gondolják, nekik minden jár. A fiatalok akarják irányítani a világot, és hogy nekik minden meglegyen, és minden úgy legyen, ahogy ők akarják. Lásd, az iskolában órákon is már ők diktálnak lassan, a tanár meg elbújhat, mert ne mondja meg nekik senki, mit csináljanak. Szex, szórakozás, szabadság jöhet, kötelességek, tennivaló, fegyelem az nem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!