Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Sikosító nélkül miért nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sikosító nélkül miért nem megy a szex?

Figyelt kérdés
többször is lefeküdtünk már barátommal és mindig fáj az elején. mikor még gumit használtunk nem kellett sikosító de mióta nem használunk gumit nem tudja betenni sikosító nélkül .. miért van ez?
2017. okt. 26. 20:33
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Előjáték elég hosszú? Rendesen felizgulsz és saját bevallásod szerint elég nedves vagy?

Illetve még a gyerektől való félelem nem játszik közre? (Van aki tavletta mellett fél tőle)

Esetleg megpróbálhatod azt,hogy magadat úgy felízgatod,hogy nagyon nedves legyél és ha úgy sikerül akkor az előjátékkal van baj,ha úgysem akkor esetleg azt tudom ajánlani,hogy dokival beszélj.

Nem töntént ezen kívül bármi változás ami lényeges?

2017. okt. 26. 20:36
 2/8 A kérdező kommentje:

teljesen mindegy mi csinál nem tudok olyan nedves lenni hogy csak úgy betudjon hatolni :(

mást nem vettem észre

csak hogy habár már sokszor lefeküdtem vele minden alkalommal fáj ha 2 hét kimarad akkor annyira hogy az együtt lét után még 1-1,5 óráig intenzíven fáj a pisilés meg pokoli ..

2017. okt. 26. 20:40
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
lehetséges hogy nem termelsz annyi testnedvet,létezik ilyen!!! nőgyógyász!!!
2017. okt. 26. 20:42
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Bizony ez az egyik mellékhatás.
2017. okt. 26. 20:52
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Minden rendben van odalent? Vagy fertőzés, vagy a gyógyszer (mert gondolom azt szedsz) felborította a hormonháztartásodat, vagy valami pszichés ok (pl gyerektől félsz, testnedvektől undorodsz)
2017. okt. 26. 21:06
 6/8 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat

a következő után a nőgyógyászom lesz :/

2017. okt. 26. 21:14
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem is ez a gondom. :(
2017. okt. 26. 22:35
 8/8 anonim ***** válasza:

A gumin van sikosito, csúszik... Ha nincs rajta gumi, a párod pénisze alapvetően száraz.

19/L

2017. okt. 27. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!