Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sikosító nélkül miért nem megy a szex?
Előjáték elég hosszú? Rendesen felizgulsz és saját bevallásod szerint elég nedves vagy?
Illetve még a gyerektől való félelem nem játszik közre? (Van aki tavletta mellett fél tőle)
Esetleg megpróbálhatod azt,hogy magadat úgy felízgatod,hogy nagyon nedves legyél és ha úgy sikerül akkor az előjátékkal van baj,ha úgysem akkor esetleg azt tudom ajánlani,hogy dokival beszélj.
Nem töntént ezen kívül bármi változás ami lényeges?
teljesen mindegy mi csinál nem tudok olyan nedves lenni hogy csak úgy betudjon hatolni :(
mást nem vettem észre
csak hogy habár már sokszor lefeküdtem vele minden alkalommal fáj ha 2 hét kimarad akkor annyira hogy az együtt lét után még 1-1,5 óráig intenzíven fáj a pisilés meg pokoli ..
köszönöm a válaszokat
a következő után a nőgyógyászom lesz :/
A gumin van sikosito, csúszik... Ha nincs rajta gumi, a párod pénisze alapvetően száraz.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!