Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Látattok már olyan, hogy a szomszéd ablakon nem huzzák el a függönyt és közben meztelenül flangálnak a lakásban?
Figyelt kérdés
2017. okt. 26. 17:15
11/14 anonim válasza:
én is láttam és engem is már L.
12/14 mooti válasza:
Engem is láttak, sōt a nyitott teraszra is sokszor így mentem ki.
Akinek nem tetszik az ne nézzen oda. Nem kötelezō, bár volt egy szembelakó aki órákig kint szokott ülni és várni, hogy mikor megyek ki.
13/14 anonim válasza:
Igen volt ilyen szerencsére és én se vagyok szégyenlős !!
f
14/14 anonim válasza:
A szemben lévő szomszédoknál szinte mindenki meztelenül van otthon - és mi is.
Simán átlátunk egymáshoz - minden önmutogatás nélkül is - és senkit sem zavar!
Lehet, hogy az utcán felöltözve meg sem ismerném őket.
Mindig köszönünk, de még soha sem beszélgetünk.
Amikor New Yorkban voltunk, akkor a fürdőszoba ablakunk pont a szomszéd fürdőszobájára nézett, a kettő között talán még 2 méter sem volt. Ott nem divat a függöny...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!