Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ha egy fiú nyálcsorgatva néz titeket nyilvános helyen akkor ti olyankor mit gondoltok rola?
Nekem ez nagyon nem imponál, ha "egy fiú nyálcsorgatva néz nyilvános helyen" és "látszik rajta hogy szanaszét dugna".
Nekem ez ahogy így újra és újra elolvasom inkább negatívum, mint pozitívum. Olyan gyerekes, olyan béna, olyan állatias (a szó rossz értelmében).
A nyálcsorgatva néz, elég szar kifejezés. Aki így néz, az egy lúzer.
Vágyakozva, elismerően, ezek jó szavak. Vagy az, hogy felfal a szemével.
Az olyan pasik, akik úgy tudnak nézni, hogy látszik, nem édesanyjuk hüvelye volt az első és utolsó, amit közelről láttak, kiérdemlik a figyelmet. Volt már, hogy viszonoztam a szemezést, és végül ismerkedés lett belőle.
Kérdező, az a baj, hogy a leírásodból egy szerencsétlen és béna férfi képe jut a nők eszébe, nem egy normális, rendes, jófej férfié.
Ez a szó, hogy "nyálcsorgatás", meg a végén a szmájlizásod elég undorítóak már önmagában egy ilyen kérdésnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!