Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferfi társaim nektek mennyire volt nehéz elhozni a baratnotoknek hogy jó lenne ha megujjazná a feneketeket?
Figyelt kérdés
Nagy vágyam de nem merem mondani az előítéletek miatt2017. okt. 25. 17:05
1/12 anonim válasza:
miét ne mondjad ha jól esik neki is?
2/12 anonim válasza:
Kérdezd meg, hogy szereti-e az oreós Sticklettit.
3/12 anonim válasza:
Semennyire. 69-ben, mikor felül voltam, mondtam, hogy legyen szíves ujjazni és belenyalni a lyukamba. Teljesítette, aztán a többi nőnél is ez volt a menete. :)
4/12 anonim válasza:
5/12 anonim válasza:
Ez a kérdés mit keres a heteroszexualitás kategóriában? Búza vagy, öcsém, de minimum biszex.
6/12 anonim válasza:
Bár nekem mondana ilyet a férjem.
7/12 anonim válasza:
# 4/5
Szerintetek a nőkkel análozó férfik is kivétel nélkül biszexek?
8/12 anonim válasza:
7:
Nem. Mert heteroszexuális kapcsolatokban a férfi a behatoló, a nő pedig a befogadó. A férfi dug bele valamit a nőbe. Így néz ki.
Ezért nem azok. Nem az análról van szó, hanem arról hogy a nő az, akibe bedugnak valamit, a férfi pedig az, aki bedug valamit a másikba. Ezt miért kell mindig elmondani? Behatoló és befogadó. Férfi és nő. Ezen nem tudom mi nem érthető.
9/12 anonim válasza:
Még a homoszexuálisok közt is léteznek bőven olyan férfiak, akik csak szopatni és megdugni szeretik a partnerüket, mert se azt nem tudják elképzelni meleg férfiként hogy valamit a szájukba, se azt hogy valamit a seggükbe dugjanak.
10/12 anonim válasza:
És ilyenkor megkérdezem, hogy ki a melegebb?
Az a férfiakkal dugni szerető férfi, aki csak szopatni és a másikat megdugni szeret?
Vagy az (az egyelőre még csak) nőkkel dugni szerető férfi, aki azt akarja, hogy dugjanak be dolgokat a seggébe?
Hát nem egyértelmű a kérdésre a válasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!