Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok kinek jön be a kis méret és miért? F/21
ezeket a kérdéseket soha nem értettem, főleg azt a részét hogy "nehéz olyan lányt találni, aki ezt elfogadja..."
már ne is haragudj, de amikor ismerkedek valakivel, akkor nem az az első kérdésem, hogy akkor mégis hány centi?
nekem ez soha nem volt lényeges... lehet, hogy van akinek bejön a nagy méret, de ismerkedés szempontjából ez lényegtelen... ha egy pasi nem szimpatikus, akkor a nagy farkával sem lesz az...
Igen lebuktunk, minden nő vágya hogy úgy nekivágják a méhszákának hogy szószerint sír a fájdalomtól, hmmmde szexi.
Páromnak 17cm és egyes pózokban annyira fáj hogy a könnyem kicsordul.
De nyugodtan sírjatok hogy hazudunk, az ilyen megérsemli hogy kiröhögjék a kis farkát ha már becsülni nem tudja azt akinek az tetszik.
Aki csak a méretedért vagy a hitelkeretedért szeret, azzal nem érdemes kapcsolatot kezdeni.
Humorosabb válasz:
Oké figyeljetek én nem egy "hazudozó nő" vagyok
Nekem 13 centis és a barátnőm olyanokat szokott élvezni hogy azt leírni nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!