Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek lehet olyat kérni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lehet olyat kérni hogy sima gyógymasszázs de az intim területeket se hagyja ki a seggem is jól gyúrja át nem csak az izmokat és a mellem meg a puncim is kívülről? Erotikus v. Gyógymasszőrre tartozik e? Mert pint a 2 közti nem?

Figyelt kérdés
2017. okt. 23. 21:34
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Sajnos drága. Helyiségbérlet, 4-5 lány bére, adók, rezsi, mosoda költség, hasznom. Nem szeretnék csődbe menni én se. 27% áfa. Azért 1,5 órán át folyamatosan dolgozik rajtad a lány. Nem csak 20 percet simogat.

Aki kéri ruhanélkül kapja a masszázst. Olajosat érdekes lenne ruhában... :-) Hazai forgalomba lévő olajat kell használni. Mert távolkeleti nem EUs áru. Be kéne vizsgáltatni. Bőr irritáló-e stb. A masszőz lányok panaszkodnak is hogy a magyar olaj köhögteti. Ez van.

Viszont otthon a papa, majd meg masszíroz. Nem nagy kunszt. A puncidkülsejében úgysincs izom... :-)A hüvelyben annál inkább. Azt meg máshogy masszirozuk.. :-)

Szóval fenék masszázs biztos kellesz, mert valószinű sokat ülsz...

Rá lehet állni a két farpofára.. Én rá szoktam ülni.. :-)

2017. okt. 25. 20:52
 12/14 anonim ***** válasza:
Vallalok ilyet
2017. okt. 26. 08:11
 13/14 anonim ***** válasza:
Én meg csak puncit masszírozok.
2017. okt. 28. 16:28
 14/14 anonim ***** válasza:
Én is vállalom, sőtt megtanítalak hogy kell, Te is masszírozhatsz...
2017. okt. 28. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!