Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gyakori hogy egy 18 évesnek 20 cm hosszu a pénisze?
Figyelt kérdés
2017. okt. 22. 23:37
21/29 anonim válasza:
18 évesen? Nem gyakori.
20 évesen? Az az alap!
22/29 anonim válasza:
Jó a szóhasználat a kérdésben, eléggé Gyakori ez a jelenség.
23/29 anonim válasza:
Nekem 20 évesen 13 cm teljesen mereven.:D
24/29 anonim válasza:
Utolsó: végre egy őszinte ember.
25/29 anonim válasza:
Minek tagadjam? engem nem zavar az se ha kicsinek ha nagynak találják nem tud egyik vélemény sem elszomorítani. :)
26/29 anonim válasza:
20: akkor ezt mondd annak a lánynak, aki elhagyott mert nem tudta felállítani. Persze azt nem volt hajlandó csinálni, ami engem felizgat. Orvosnál voltam, szerinte is minden rendbe van, még is több csajt elvesztettem ez miatt.
27/29 anonim válasza:
#18 Űha,jó lenne plusz 2-3 centi még mondta már nő,pedig a 19-20as pumpában néha a végéhez nyomódik.
28/29 anonim válasza:
#24 Nem tudod milyen úgy szeretkezni hogy nem férsz be rendesen és két napig fáj utána a farkad hegye.
29/29 anonim válasza:
#26 mire izgulsz fel, amit azok a lányok nem voltak hajlandóak csinálni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!