Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van érzelemmentes szex?
Figyelt kérdés
Van egy kollégám, akinek családja van. Április óra van viszonyom vele, akkor úgy indult, hogy szex és nem több. Állítása szerint ő nem érez irántam semmit, de folyamatosan féltékenykedik.Lehet az, hogy az együtt töltött idő alatt, mégis többet kezdett érezni? Üzenetei, viselkedése alapján nálam úgy tűnik#nem több
2017. okt. 19. 20:26
11/28 anonim válasza:
# 7
Ha apám lépett volna félre, akkor tudnám, hogy az ő döntése és felelőssége, nem a szeretőé.
12/28 anonim válasza:
Te hülye vagy!!! Az ingyen lyukát félti,amibe üríthet,mást nem!!! Azt hitted szeret mi??! Akkor már rég veled lenne nem az aszonnyal....
13/28 anonim válasza:
#11 És gondolom,a szeretőt imádnád !??
14/28 anonim válasza:
# 13
Nem, csak tudnám, hogy nem a szerető fogadott hűséget anyámnak (vagy akár nekem), hanem az apám / párom.
15/28 anonim válasza:
Értem,és jogos,de erkölcsileg akkor sincs rendben!
16/28 anonim válasza:
# 7/ # 13
Ha egy férjéhez hűtlen nő kérdésére válaszolnál, akkor is a szeretőjét szapulnád vagy őt magát?
17/28 A kérdező kommentje:
Ha minden oké lenne otthon, nem jönne hozzám
2017. okt. 19. 21:16
18/28 anonim válasza:
Én se kezdenék soha nem független emberrel, a kritikám az álszentségnek és a kettős mércének szólt.
19/28 anonim válasza:
Is-Is! Oké,hogy kettőn áll a vásár!De a pasi nem írt ide,így neki nem tudom elmondani,hogy nem helyes amit cselekszik!
20/28 anonim válasza:
# 17
Nem akarlak megbántani, de ha veled minden rendben lenne, osztoznál egy férfi péniszén egy másik nővel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!