Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők többsége miért nem szereti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők többsége miért nem szereti orálisan kényezteni a párját?

Figyelt kérdés
Férfiak többsége kifejezetten szeret puncit nyalni, de a nők nagy része utálja a cumizást, sokan kifejezetten undorodnak tőle. Mi az undorító a nőknek, már a pénisz szájba vétele is az, vagy csak ha a férfi a nő szájába élvez?

2017. okt. 19. 17:13
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
A volt pasimmal tapasztalatlanok voltunk mindketten többször is csináltam neki, de egyszer sem élvezett el én rosszul csináltam ő meg nem tudott irányítani, továbbá nem igazán jött be sem az íze sem az illata. Tudom hogy rendesen tisztálkodott meg minden, de nem jött be és ő se nagyon szeretett nyalni. Ezért elég rossz volt a szex, mert ő pillanatok alatt felizgult és csak a mellemmel foglalkozott mielőtt berakta és ez engem egyáltalán nem izgatott, így kb. mindig síkosítót használtunk.
2017. okt. 19. 20:25
 12/18 anonim ***** válasza:

Már bocsi de nálunk alap a szopás nyalas. Orál nélkül nincs Szex

23 N

2017. okt. 19. 20:25
 13/18 anonim ***** válasza:

Kérdező, a kérdésedben két tévedést fogalmazol meg.

A férfiak többsége talán szeret, de csak a kisebbségük tud jól nyalni. A nők hozzáállását jól reprezentálták az eddigi válaszolók, arányaiban több az, aki szívesen leszopja a szerelmét.

Mindkét esetban a jó kommunikáció a kulcs, ahhoz pedig felszabadult személyiség szükséges.

Mindkét nemet roppantul izgatja és lelkesíti, ha a partnerét ki tudja elégíteni. Az önbizalomnak is jót tesz. Ráadásul jó játék, és mentesít a korai magömlés férfigondjától és a vaginálisan kevéssé érzékeny nőket is orgazmushoz segíti. Ha a partnerek segítenek egymásnak kitanulni, mi, hogyan a legjobb, hibátlan élményt kapnak.

Sokan tudjuk ezt, de nem elegen, ahogyan egy nagy szexológusunk mondta, még 2010-ben.

2017. okt. 19. 23:27
 14/18 anonim ***** válasza:
En szeretem csinalni, de leginkább azert, kert szeretek örömet okozni a barátomnak ❤❤❤
2017. okt. 20. 09:43
 15/18 anonim ***** válasza:
Mert*
2017. okt. 20. 09:43
 16/18 anonim ***** válasza:
Sokakat úgymond "rá kell venni". Valaki csak fél attól, hogy rosszul csinálná, akadnak olyanok akik "undorodnak". De szerintem is többen vagyunk, akik szeretnek szopni. Én a barátomat, ha találkozunk, akkor azon a napon akár 2-3x is leszopom,főleg ha menstruálok.
2017. okt. 20. 14:40
 17/18 anonim ***** válasza:
En szeretek szopni. Kifejezetten izgat, ha a szàmban keményedik meg. Meg az, hogy oromot okozok vele engem tokre motival, es ha latom/hallom, hogy mennyire elvezi a pasi, orakig tudom csinalni, ráunás nélkül.
2017. okt. 20. 14:56
 18/18 anonim ***** válasza:
Szerintem a nők többsége nincs ellene. Lehet, hogy valakik számára megalázó érzés, mert a férfiak sokszor dicsekednek ezzel a leszopatom magam szöveggel. Én magamról nyilatkozom és én imádom. Egyrészt mert örömet okozok vele a férfiaknak másrészt egy tisztán tartott pénisznél nincs is jobb. Sajnos most nincs pasim de nembaj majd ha lesz... :D 23/Nő
2017. okt. 20. 15:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!