Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 évesen már öregnek számítok? 30f
Minap olvastam hogy van ez a Benkő Dániel és a Bazsarózsa.
Ott a 70+ aránylik a 19?-hez.
Szóval akkor ilyen is van.
Csak azért kérdeztem mert nagyon sok huszonpár éves csaj 30 felett már nem kiváncsi ismerkedésre.
jóllehet látszólag sokmindent elárul egy emberről és nem feltétlenül pozitív értelemben, ha 30 évesen neten akar ismerkedni.
Ami a netes ismerkedést illeti se jót se rosszat de azért azt kell hogy mondjam hogy igen élőben kéne soktényezős konfortzónás gátugrás és rossz értelembe vett társadalmi beidegződött normák felrugása egy kissé elhidegült elrobotizálódott világban.
ezzel kapcsolatban az jut eszembe hogy a 70-es 80-as években azzal kábították az embereket hogy szinte alig kell majd dolgozzanak, mert a gépesítés ezt teszi lehetővé.
ehhez képest minimum havi 160 órában lehet burcsizni vagy sokkal többen.
/Szerencsések akik meg tudták valósítani a passzív jövedelmet (...) vagy az önfentartó életformánk egy szintjét./
Arról nem is beszélve, hogy a legtöbb setben mennyiért, ide diploma oda diploma, ja és milyen
(nagyon sok esetben felesleges, mű stresszfaktorokkal).
Igazábol végig dolgozzuk az életünket, és ha van is párunk alig tudjuk ugymond kiélvezni, és gondolom sok kapcsolatot ez is jócskán ellaposít.
Jó rendben, a média széleskörü agymosás témakörébe nem akartam belemenni.
Mondjuk ügyesen lovagolják meg azt hogy 20 éveseknek 20 évesek kelljenek alap genetikai történet szeretjük a fiatalságot és a pezsgést.
De a hozzátartozó ferdítés már egy másik kávéház.
Előjönnek olyan dolgok hogy nemek összezavarása transzhumanizmus család mint fogalom fokozatos felszámolása.
De szerencsére ezek "csak" összeesküvés elméletek.. Szerencsére.. Ha ha..
Igen az apád lehetne dumát már kis tulzással 5 év korkülömbséggel is el lehet sütni..
Sok gyerek" nél már bejátszik a szülői tervezs is ahol " nem írják elő" de ajánlott egy szalonképes" partner felmutatása aki egy jóháterű szép jövőképpel megáldott egyén.
Mondjuk ha nekem lenne lányom én sem örülnék neki ha egy valójában jövőkép nélküli lepukkant zsivány drogos senkiházival találná meg a boldogságot
De lassan a csapból is az folyik hogy 10 év korkülömbséggel már pedofilok vagyunk, miközben óriási ellenpéldák is vannak a "celeb világban" de ott mégis elfogadott bár a köznépi propaganda vonatkozásában ők is pedofilok akik a pénzükért el tudtak csábítani egy fiatal husikát "mert ez ilyen."
Szóval engem tényleg érdekelne mi állhat ennek a valódi hátterében, de amig erősödik a rossz értelembe vett feminizmus és a h*m*szexualitás divattá varázsolása valamint a középkorú és felettelévő férfigeneráció absztrakt lejáratása addig nem tudom min csodálkozok.
És persze tényleg vannak aberált családtag molesztálók is, de azért mintha ez is túlcsordulna acsapból és lassan a normális családapák akik soha nem tennének ilyet lassan ők is pedomaci bélyegel rohangálhatnak a homlokukon, főleg ha netán ujfent vitatott módon nevelő szándékkal el találnák elfenekelik a lányukat.
Szürreális folyamatok zajlanak és ez nem létezhetne ha nem lennének valódi mumusok akiket kiemelve kampányolni lehet.
Mindezen túl A konzervatív értelembe vett kapcsolatok illúziója lerombolódott.
A genetikánkban van ez a sokmindenkivel szeretkezés, mert fő a változatosság ugyanakkor jó egy fix nyitott elfogadó kapcsolat is.
A hazudozás, és az átverés témaköre egy másik kávéház, de általában visszavezethető az önbecsapás és a nem elfogadás vertigójába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!