Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A partneremnek azt mondta, hogy bejönne neki, ha felöltöznék ilyen kislányosan, szerintetek megcsináljam?
Nem tudom, hogy ez mennyire számít betegesnek (nyilván nem iylen ovis korú kislányosra gondolt, de akkor is)...
Az egész poénkodásból indult, mert nagyon kicsi vagyok (157cm)és poénkodtam, hogy az Aldiban konkrétan a gyerek ruhák között árulják a méretemet...erre poénból kérdezte, hogy akkor ő most pedó? Mondtam neki h hát ezek szerint...és h majd legközelebb vmi kislány ruciban megyek át hozzá...erre komolyan vette és mondta h lehet h ez beteg de lehet bejönne meki...
Szerintetek inkább nem kéne erősíteni benne ezt a hajlamot, vagy nem gáz mert ez csak ártatlan fétis?
#5 jól mondja.
Ez annyira pedofil, mint amennyire kacsacsőrű emlős madár. :D
Tedd meg neki. Ha bejön van egy izgalmas szerepjátékotok. Feldobja a dolgokat. És ha meg teszed a szemében te leszel a jó fej csaj, és értékelni fogja. Vesztenivalód nincs. :)
Szuperek vagytok köszi szépen :)
Van egy átlátszón ingem barátnőmtől kölcsön, amin ilyen kis fagyik vannak és alul megkötős. Ha azt felvenném plusz fehér csipkés franciabugyi meg szoknya, két copfba fogott haj szalaggal az úgy elég kislányos? :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!