Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy kell mélytorkozni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kell mélytorkozni?

Figyelt kérdés
2017. okt. 17. 22:00
 1/8 anonim ***** válasza:
Vannak itt kardnyelők?
2017. okt. 17. 22:01
 2/8 anonim ***** válasza:
bekapod az egész pénizt! elengeded az állkapcsod és hátra engeded a szájadba ill..torkodba a betolakodót :) anélkül hogy rá okádanál..én nagyon szeretem csinálni :)
2017. okt. 17. 22:08
 3/8 anonim ***** válasza:
Gyakorlás. Nagyra nyitod a szád, tövig beveszed lehetőleg nem nyelsz. Vigyázz ha jön a cucc, pár napja majdnem megfulladtam, olyan erővel jött. 30N
2017. okt. 17. 22:09
 4/8 anonim ***** válasza:

[link]

Itt vannak oktató jelleggű leírások és videók.

2017. okt. 17. 22:13
 5/8 A kérdező kommentje:
Dildoval probálgattam, hogyha ugy sikerul akkor könnyebb barátommal is(nem akarok vele bénázni), de nem sikerült egyelőre.
2017. okt. 17. 23:39
 6/8 anonim ***** válasza:
Tanuld meg, mert nem kéri meg a kezedet, és akkor hajnal 4-kor kell kelned, és munkába járni 40 évig, ehhez képest a mélytorkozás semmi, szal, gyakorolj.
2017. okt. 19. 16:58
 7/8 A kérdező kommentje:
Így is egyedül tartom el magam, kösz a tanácsot
2017. okt. 19. 22:30
 8/8 anonim ***** válasza:
Szívesen.
2017. okt. 20. 01:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!