Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a férfiak, akik azt állítják, hogy szeretik a kis melleket, valójában hazudnak?
Sosem olvastam azt egy férfitól sem, hogy minél nagyobb egy nőnek a melle annál csúnyább, épp ellenkezőleg, vonzzák őket a minél nagyobb mellek.
Megnézik, meg akarják fogni, azokról álmodoznak.
A kis mellű lányoknak csak azért mondják, hogy a kicsi is izgató, hogy a bugyijukba juthassanak, ha már nagy mellűvel nem sikerül?
nekem a tenyérnyi eddig a kedvencem, imádtam az exem kis melleit, amikor hízott akkor oda is hízott és az zavart amikor nem fért el a tenyeremben :D
amikor a tenyeremben volt azt éreztem, hogy "mind az enyém", jó érzés simogatni, puszilgatni, szerettem velük játszadozni :) főleg beolajozva simogatni :P
szerintem simán szerethető a tenyérnyi mell
a teltebb alak a kedvencem, a stria és a narancsbőr (persze módjával) szintén dob a hangulatomon
nem mindenki egyforma
meg fenék párti vagyok, popsiból meg a nagyobb jön be
szóval van pár dolog ami egyeseknek nem jön be, nekem meg igen
haveromnak meg a fiús csajok tetszenek, nekem meg pl az nem jön be, vagy a mű nők, vagy a nagyon vékony csajok...
kinek mi :)
a pasik többsége meg ezt nem akarja elhíni. ugyan úgy vagyunk vele mi is ahogy te a farok témával, azzal van baj ha te ezt nem hiszed el és ahogy viselkedsz emiatt.
Volt már olyan pasid akinek átlagos volt a mérete és neked megfelelt, de ő ezt nem hite el?
Hát, én olyanról már hallottam élőben, hogy valaki SZERETI a nagy melleket, vagy SZERETI a gömbölyű melleket... de ugyanezt a kifejezett vonzódást a kis mellek irányában még soha. Csak itt.
(És persze itt is kizárólag az önbizalomhiányos, kismellű kérdezők felé.)
Szóval én nem zárom ki teljesen, hogy vannak, akik a kifejezetten fiús melleket kedvelik, de szerintem a nagy többségük csak kamuzik, vagy legalábbis mindegy nekik a mellméret (csak legyen már nőjük).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!