Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak! Alexis Texas mennyire vonzó szexuálisan, mennyire jó nő?
10/?
(Kort is írjatok!)
Nálam simán 10/8.
Baromi jó nő, eleve a szőke a gyengém, és azacsodás hatalmas popsi...imádom
30/f
Igen, nagyon szexi csaj!
10/9
F/28
Nem tudtam, ki ez, rágugliztam:
Hát, a feje konkrétan olyan, hogy először azt hittem, hogy a Predatort látom, szóval legfeljebb 3/10, ami azt jelenti, hogy ha elég részeg vagyok és rámmászna, akkor talán megpróbálnám megdugni, de nem vagyok benne biztos, hogy fel is állna rá.
testre vonzó, szexi, de arcra nem jön be
inkább a teltebb alkat jön be szexuálisan, meg a nagyobb fenék ami beindító
24F
10-ből 6-os. Se nem ronda, se nem átlagos nő, de nekem nagyon nem jön be.
Alapból a szőkék kevésbé tetszenek. Plusz ez a csaj még nagyon olyan plázapcsás, partirbis kinézetű is. És az alakja és a mellei sem olyanok, mint az én zsánerem.
Nyilván nem rúgnám ki az ágyamból, de szinte minden tulajdonságában olyan csaj, ami nekem a kevésbé tetszőek között van.
25/F
10/4
32
Nála még Texas állam is vonzóbb, pedig lepra egy hely az is.
8:
Gondolj bele: Nagyrészt fehér lakosságú, az embernek lehet fegyvere önvédelemre ha akarja és viszonylag konzervatív, hazaszerető, nacionalista állam. Ezek mind csúnya, rossz dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!