Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan lány/nő aki még nem küldött magáról meztelen képet?
Kicsit megfordítva az átlagos kérdést, hogy küldtetek-e már.
Létezik olyan aki nem ? :D
Aki küldött hány embernek ? Milyen céllal ? Csak olyannak küldtök akivel mást is terveztek vagy csak online "kacérkodás" miatt is ?
Én sem küldtem magamról meztelen képet senkinek. Szerintem az nagyon gáz, ha olyanok is látnák, akiknek nem akarom megmutatni.
Élőben viszont más. Úgy azt hiszem, le mernék vetkőzni fiúk előtt. Vetkőzős üvegezést szerveznek és nagyon fűznek, hogy vegyek részt. Még sosem látott meztelenül fiú és kicsit szégyellős is vagyok, de hajlok rá mert érdekel. Fénykép küldésben viszont biztos nem lennék benne. A fénykép bármikor és bármennyit nézhető és mutogatható másoknak. A játékban pedig csak addig látnának, amíg tart, és csak azok akik a beleegyezésemmel ott vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!