Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Gumi nelkul szexelni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gumi nelkul szexelni?

Figyelt kérdés
Lefekudtem egy pasival vedekezes nelkul.feloltoztunk mielott elment volna. Terhes lehetek?
2017. okt. 15. 21:58
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Az hogy nagyon kicsi az esely a terhessegre hukyeseg mert mi van ha eppen akkor az az 1 szazalekkel termekenyiti meg a lanyt. En rendszeresen ovszer nelkul szexelek megszakitassal de csak olyannal akivel nem lenne gond ha teherbe ejtenem :)
2017. okt. 15. 23:02
 12/18 anonim ***** válasza:
0%
Én is dugnálak így. Nem lennél terhes.
2017. okt. 15. 23:14
 13/18 anonim ***** válasza:

#11, azért ez bátorságra utal, kimondani, hogy hülyeség.

Lottózol? Mert én kimondom, hogy nem fogod a jövő héten megnyerni az ötöst. Pedig az is megtörténhet, rendszeresen meg is történik, évente jó párszor megnyerni valaki. És én mégis meg merem jósolni, hogy te nem fogod megnyerni.

Szóval ne ijesztgessük azt a szerencsétlen lányt.

A megszakított közösülés "hibaszázaléka" kb.

2017. okt. 16. 09:25
 14/18 anonim ***** válasza:

Kiszaladt, folytatom.

Kb 30%, ami azt jelenti, hogy száz nőből egy év alatt kb 30 esik teherbe. Egy nőre eszerint 0,3 % jut egy év alatt. Ha egy év alatt csak 100 alkalommal számolunk, akkor is egy alkalomra 0,0003% a teherbeesésnek a valószínűsége. Ez nagyon kis szám.

Tehát helyes azt mondani, hogy ha valóban kivette, mielőtt elsült volna, akkor csaknem biztos, hogy nem lesz terhes. De azért nem teljesen biztos , ne kísérték a sorsot ezzel.

2017. okt. 16. 09:32
 15/18 anonim ***** válasza:

Nem sok, de van rá esély.

Sok mindentől függ... a ciklusod melyik részében jársz épp, ott az előváladék...

2017. okt. 16. 16:33
 16/18 A kérdező kommentje:
Most par napja mult el
2017. okt. 16. 16:35
 17/18 Sunshinedoll ***** válasza:
Nah, ha normálisan kihúzta, akkor nem leszel terhes.
2017. okt. 16. 17:30
 18/18 A kérdező kommentje:
Semmi problema nem volt. Koszonom!
2017. dec. 11. 06:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!