Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miert masabb a reggeli szex?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert masabb a reggeli szex?

Figyelt kérdés
Azt vettem eszre hogy reggel ha szexelek sokkal rosszabb mint vagy napkozben.Sokkal jobban elfaradok,mint amikor hosszutavot futok,nehezebben megyek el,a merevedes is nehezebben tarthato de ezt mar eszrevettem evekkel ezelott amikor maszturbalasra kerult a sor reggelente hogy sokkal nehezebben megy.Mitol lehet ez?

2017. okt. 15. 18:38
 1/3 anonim ***** válasza:
55%
Válaszolnék, de nem tudok ékezet nélkül írni
2017. okt. 15. 18:53
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem is rosszabb a reggeli szex.Sokkal nehezebben megyek el,az orgazmusom is gyengébb és jóval kevesebb az ondó mennyisége.De sokkal keményebb a farkam.Ezért a párom persze nem hitte el,hogy nem olyan jó,mint délután vagy este.
2017. okt. 15. 19:18
 3/3 anonim ***** válasza:
nekem nem volt ilyen problémám.
2017. okt. 15. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!