Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok milyen péniszméret...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok milyen péniszméret számit nagynak? Számit a méret? A 19 hosszu 5 cm vastagot milyen kategóriába sorolnátok? 18f

Figyelt kérdés
2017. okt. 13. 21:00
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én amíg nem feküdtem le a barátommal és nem tudtam mekkora neki, rettegtem hogy túl kicsi... nem óriásit akartam, csak normál méretet, attól féltem hogy nem érzem meg ha belém hatol. Aztán mikor megtörtént az első alkalom es megláttam neki, valóban nem találtam extra nagynak de ahogy bennem volt, belém hatolt, annak ereztem.. kicsit meg fajt is az elején. Nem tudnám megmondani hogy mekkora neki, de számomra tökéletes, plusz nagyon kemény és szerintem ez is sokat vet a latba... egyszerűen teljesen kitölt, pedig szerintem az exeme nagyobb volt kicsivel de nála mégsem ereztem ezt és a szex sem volt közel sem olyan jó. Hozza teszem, a hüvely méret is számíthat mert én magamat elég szűknek tartom, de a lenyeg hogy ez a méret dolog túl van parazva jócskán. Azért akinek álló állapotban nem 5 centi, (márpedig ilyenből nagyon kevés van vagy nincs is) annak nincs félnivalója.
2017. okt. 15. 17:19
 12/13 anonim ***** válasza:
Az apró kategóriába
2017. okt. 23. 18:52
 13/13 anonim ***** válasza:
Ez már szép nagy. 21L
2018. jan. 31. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!