Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menniyire normális az, ha teljesen beindulok arra, ha egy srácnak fáj a hasa?
Kedves kérdező.
Nekem nagyon sűrűn görcsöl a gyomrom, ugyanis feltehetőleg laktózérzékeny vagyok. Viszont orvoshoz nem megyek vele, és nem is vonom meg magamtól ezeket az ételeket. Nekem mindennaposak a fájdalmak, olykor még görcsösen bemerevedek és nyögök is csöndben. Kezemen és lábamon is sokszor keresztben állnak az ujjak, hogy valamivel kompenzáljam a fájdalmat. Megesik, hogy picit dobálom magam előre-hátra a székben, mint egy fogyatékos, mert már annyira szétmegy a levegőgörcs az egész felső testemben. Ha nincs más, akkor bekuporodok az ágyikómba, és ott sokszor embrió formát öltve szenvedek. És sokszor arra gondolok, hogy milyen jó lenne, ha egy lány ilyenkor a puha kezével megsimogatna, esetleg hagyná, hogy az ölében fekve szenvedjek, hogy kicsit elterelje a gondolataim a fájdalomról.
Akkor most ez is izgató neked?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!