Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy a péniszem és a barátnőmnek fáj ha beteszem a popsijába? Mijen pózt javasoltok? Egy tonna síkosítót használunk de így sem az igazi. Még a punciba is nehezen megyek be, de popsiba sokkal nehezebb, pedig az a kedvencem. Sokkal jobban szeretem.
Figyelt kérdés
mereven több mint 22 centiméter.2017. okt. 12. 19:57
1/9 anonim válasza:
A síkosító ezen nem segít, csináld úgy, hogy bedugod a farkad, csinálod amit kell, majd pl. 10 perccel később pár centit beljebb mész. Igy majd hozzászokhat.
4/9 anonim válasza:
Lehet hogy nem kamu. Én eddig az összes párommal csináltam seggbe , viszont a mostani páromnak egyszerűen akkora pénisze van hogy sehogy nem bírom popsiba. Úgyhogy mi hanygoljuk most ezt a témát. De nektek meg csak türelem türelem türelem. Egy idő után lehet hogy meg fogja tudni szokni a barátnőd
6/9 anonim válasza:
Lehet, hogy szeret téged és azért engedi, mert neked ez bejön, pedig fáj neki.
De te meg nem szereted annyira, hogy mellőzd ezt a marhaságot, hisz tudod, hogy fáj neki....
7/9 anonim válasza:
Nincs olyan póz amitől vékonyabb lenne meg rövidebb.
8/9 anonim válasza:
Szia!
Hát én a szopást tudom ajánlani, de pózok közül 69, a misszionáriust csináld mert akkor pont annyira fog bemenni a pénisz amennyire kell és nem fog fájni de évezni fogja.
Egyébkánt kíváncsi lettem a péniszedre, megtennéd, hogy küldesz róla egy képet.(itt)
9/9 anonim válasza:
Tàgitani kell.
Myelvel.
1 Ujjal.
2 ujjal.
Anál dildó.
Felfujható is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!