Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szuz lannyal mire kell figyelni a szexnel?
Egy olyan szituacioba kerultem, hogy osszekerultem egy lannyal, nem tartos kapcsolatba. S mikor odakerult a dolog akkor mondta, hogy meg szuz. Par het mulva jon ujra, s mondta, hogy en vagyok az elso akiben megbizik s szeretne tulesni rajta. Milyen tanacsot tudtok adni, azon kivul, hogy hosszu elojatek legyen. S ne legyek durva. Van valami taktika amivel kevesbbe faj az elso?
Nyilvan ez nem szerelm, szoval ne irjatok olyat, hogy tok mindegy milyen lesz ha szeretitek egymast. En kivanom ot, o kivan engem ennyi.
Koszonom :)
Ne egy alkalommal akarjatok eljutni a szexig. Legyen 1-2 alkalom ami petting, hogy kicsit megismerjétek a másik reakcióit, mit szeret, mit nem, stb.
Haladj lassan.
A szűz lány olyan, mint az egyszerű ember:
mindig ugyan ott lyukad ki...
:-D
Első sorban petting legyen. Ismerjétek meg egymás testét hogy mit szeret a másik és hogyan. Annak nincs értelme hogy akarjuk egymást de fogalmunk sincs mit szeret a masik :D
Ha egy pár alkalommal volt már petting,akkor pedig sok sikert ;)
Én sem kapcsolatban veszítettem el. Nálam egy kis ital, síkosító és sok-sok előjáték vált be. Nem fájt. Türelmes volt a pasi.
Ha van kérdésed,írj nyugodtan privibe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!